Wat als afvallen net zo gemakkelijk was als het drinken van een kop koffie?

black latte

Met Black Latte zou dat in 2019 werkelijkheid moeten worden. Althans volgens de makers van dit revolutionaire afslankproduct dat sinds het einde van 2018 in recordtempo als in andere Europese landen met ongekend succes wordt gekocht.

Is Black Latte het antwoord voor iedereen die slanker wil worden? Vliegen de kilo’s er inderdaad zo makkelijk af? Waar voor ervaringen en recensies zijn er over Black Latte bekend? En waar koop je dit product tegen de scherpste prijs?

Deze vragen en meer komen in deze Black Latte review aan bod.

Hoe werkt Black Latte?

Black Latte is een afslanksupplement dat in poedervorm wordt geleverd. Deze poeder kun je vervolgens samen met warm water mengen, en vervolgens heb je een kop black latte.

De makers van Black Latte raden je aan een maand lang Black Latte iedere ochtend te drinken. De smaak van Black Latte is aangenaam en lijkt op een combinatie van zwarte koffie en een café latte.

Black Latte stimuleert je lichaam daarmee iedere dag om opgeslagen vet vrij te maken en te verbranden. Je zult dan ook geleidelijk toewerken naar een slanker lichaam. Hoe krijgt Black Latte dit echter voor elkaar? Daarvoor nemen we een kijkje naar de ingrediënten.

Wat zit er in Black Latte dat zo krachtig is om overtollig vet te verbranden?

Zwarte Latte is gebaseerd op de gecombineerde werking van vier ingrediënten: actieve kool (ook wel bekend als activated charcoal), kokosmelk, L-carnitine en omega-3. Elk van deze ingrediënten speelt een zeer specifieke rol bij het proces dat je lichaam dwingt om vetreserves te verbranden en voorkomt dat er nieuwe kilo’s aankomen.

L-CARNITINE

Het eerste ingrediënt van Black Latte is l-carnitine. Dit aminozuur wordt is bij menig sporter geen onbekende . L-carnitine is van nature aanwezig in rood vlees en, in kleinere hoeveelheden, in zuivelproducten en avocado. Het speelt een fundamentele rol bij het transport van vetzuren in het lichaam, waardoor ze kunnen worden omgezet in energie in plaats van opgeslagen te worden als vetreserve.

Een leuk weetje voor vrouwen: L-carnitine blinkt in het bijzonder uit om hardnekkig buikvet aan te pakken, wat de taille weer veel zichtbaarder maakt. Een studie uitgevoerd in Japan toonde een significant effect: testpersonen die l-carnitine gedurende een maand namen, zagen hun gemiddelde tailleomvang 1,3 cm kleiner worden.

ACTIEVE KOOL

Het tweede ingrediënt van Black Latte is actieve kool, en wordt als sinds de griekse oudheid beschouwd als krachtig natuurlijk geneesmiddel. Het staat primair bekend om zijn zuiverend vermogen van het lichaam. Geactiveerde kool is ook effectief tegen het behandelen en voorkomen van allerlei spijsvertering- en darmstoornissen. 

Geactiveerde kool zou ook in staat zijn om slecht cholesterol te verlagen, wat voor iedereen met overgewicht een mooie bijkomstigheid kan zijn. Mensen met overgewicht hebben namelijk over het algemeen meer slecht cholesterol dan mensen zonder overgewicht.

Al met al bevat de actieve kool veel nuttige eigenschappen voor iedereen die wil afvallen en/of detox. Het zit anno 2019 in veel gezondheidsproducten verwerkt, maar wees je echter wel bewust dat actieve kool in zeldzame gevallen tot bijwerkingen kan leiden. Actieve kool schijnt o.a. invloed te kunnen hebben op de mate waarin je lichaam medicatie opneemt en kan in zeer zeldzame gevallen leiden tot obstructies en gaten in de darm.

OMEGA-3

Het derde ingrediënt dat je in Black Latte terugvindt is Omega-3. Dit cruciale vetzuur voor je lichaam heeft ook invloed op je lichaamsgewicht.

Omega 3 initieert (extra) vetverbranding in je lichaam en remt tevens je eetlust. Verschillende onderzoeken hebben dit bevestigd en aangetoond dat een dieet met veel omega-3 je kan helpen om af te vallen en gewichtstoename te voorkomen.

Afgezien van hun afslankbevorderende eigenschappen, ondersteunen omega-3′ vetzuren je lichaam om een groot aantal ziektes te voorkomen, waaronder hart- en vaatziekten.

KOKOSMELK

Het laatste ingrediënt uit de Back Latte formule is kokosmelk, volgens veel gezondheidsexpert een weldaad voor je lichaam. Kokosmelk heeft als voedingsmiddel veel voordelen, waaronder versterking van het immuunsysteem en de preventie van hart- en vaatziekten.

Ook als het op afvallen aankomt is kokosmelk een interessant natuurlijk middel om het metabolisme te versterken en versnellen. De vetzuren die van nature aanwezig zijn in kokosmelk, verhogen het metabolisme van je lichaam. Wat je eet wordt dus sneller omgezet in energie in plaats van vet, waardoor tevens het lichaam geprikkeld wordt op vetreserves aan te spreken. Precies het proces dat je lichaam nodig heeft als je wilt afvallen.

Wat voor resultaten worden er met Black Latte gehaald?

De ingrediënten waaruit Black Latte bestaat zijn krachtig en veelal wetenschappelijk bewezen vet verbranders. Hoe zit het in de praktijk echter? Is het niet alleen een mooie formule op papier maar ook in de praktijk?

Als we naar de praktijk kijken, en dus gebruikersrecensies erbij pakken dan wordt duidelijk dat Black Latte, zeker als je in je achterhoofd houdt dat je er geen moeite voor hoeft te doen zoals de sportschool of strikte diëten, de meerderheid van de gebruikers helpt om behoorlijk wat kilo’s te verliezen. Niet iedereen haalt even snel resultaat en ook het aantal kilo’s dat mensen afvallen lijkt te verschillen, maar dat is normaal voor ieder afslankproduct.

Waar kun je Black Latte het beste kopen|Laagste prijs|

Black Latte geeft je de kans om onder het genot van een imitatie café latte je (over)gewicht aan te pakken. Een ware uitkomst voor velen.

Black Latte is pas sinds januari dit jaar (2019) in Nederland verkrijgbaar en in ieder geval tot op heden alleen nog via hun officiële webshop.

Zorg ervoor dat je niet teveel betaalt! Via deze link kom je op een exclusieve aanbiedingspagina van Black Latte, waar je tegen maximale korting kunt bestellen.

Heel veel afslanksucces!