chocolate slim

Chocolate Slim, een gloednieuwe en razend populaire methode om serieus gewicht te verliezen, maakt afvallen wel heel comfortabel.

Met chocolate slim kun je volgens de claims afvallen en genieten tegelijk. Dat chocolade genieten is zullen weinig mensen betwisten. Of Chocolate Slim in de praktijk ook echt tot gewichtsverlies leidt zal tot meer vraagtekens leiden. Zaak om dieper in deze uit Frankrijk overgewaaide afslankmethode te duiken dus!

Chocolate Slim is alles behalve een standaard afslankmethode…

Chocolate Slim staat in schril contrast met traditionele methodes zoals calorieën tellen, een strikt dieet volgen en talloze uren in de sportschool doorbrengen. Ervan uitgaande dat Chocolate Slim de beloftes kan waarmaken, is dat goed nieuws voor jou en een velen anderen.

Een aantal traditionele methodes zoals Weight Watchers werken vaak wel als je ze tot in de puntjes uitvoert, maar zijn voor maar weinigen vol te houden. Zowel op fysiek als mentaal niveau. Je moet er ook maar net de tijd voor hebben om dag in, dag uit, punten te tellen en in de gaten te houden of je wel aan de norm voldoet.

Een levensstijl waarbij je voldoende beweegt zonder gelijk uren in de sportschool te hoeven doorbrengen, goed eet en een gewichtssupplement gebruikt zoals Chocolate Slim is dan ook voor velen een veel effectiever alternatief. Lang niet iedereen heeft namelijk de tijd, het geduld en de discipline om methodes zoals Weight Watchers iedere dag weer tot in perfectie uit te voeren.

Chocolate Slim maakt afvallen veel laagdrempeliger

Chocolate Slim maakt succesvol gewichtsverlies voor veel meer mensen bereikbaar. Want zeg nou zelf. Iedere ochtend een gemakkelijk te bereiden shake met heerlijke smaak nuttigen is nu niet bepaald een  straf. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste hoeveelheid Chocolate Slim poeder te mixen met water of melk. Meer dan 1 minuut kost het je niet.

Natuurlijk is er ook veel te zeggen voor een ontbijt met Groene Smoothies en Paleo Proof ontbijtrecepten, maar dan ben je wel snel 45 minuten bezig om je ontbijt te maken, terwijl Chocolate Slim veel van de voedingsmiddelen bevat die gezondheidsexperts je anders ook zouden aanraden.

Voor iedereen die niet iedere ochtend 45 minuten bezig kan of wil zijn is Chocolate Slim een uitstekende keuze. Je hoeft dan geen uitgebreide dure boodschappen te doen om in de ochtend ingewikkelde recepten te maken en alles zorgvuldig af te wegen. En het is nog eens lekker ook!

Waarom je daadwerkelijk kunt afvallen met Chocolate Slim

In eerste instantie, en het grootste voordeel voor velen, stelt Chocolate Slim je in staat om op een laagdrempelige en aangename manier gewicht te verliezen. Wellicht zit je met de brandende vraag hoe het mogelijk is dat je gewicht kunt verliezen door chocolade te drinken. Wat een volkomen terechte en goede vraag is!

De chocolate slim shake poeder is absoluut niet te vergelijken met de standaard chocolade reep die je bij de supermarkt koopt. Chocolate slim is een uitermate goed doordachte en uitgebalanceerde shake waarin cacao een belangrijk rol speelt, maar tegelijkertijd wordt aangevuld door ontzettend krachtige voedingsmiddelen. Juist in die samenstelling van ingrediënten zit de kracht van chocolate slim. De shake bevat ten opzichte van een gelijkwaardig ontbijt namelijk de volgende eigenschappen:

 • Minder calorieën.
 • Een voller gevoel. Hierdoor kun je die drang naar snaaien veel beter weerstaan.
 • Vetverbranding wordt gestimuleerd
 • Je voedt je lichaam beter, waardoor je mentaal ook sterker wordt om die drang naar slecht voedsel te weerstaan.
 • Geeft meer energie

Hieronder vind je een overzicht van de ingrediënten van Chocolate Slim met hun bijbehorende eigenschappen. Zodat je duidelijk wordt waarom Chocolate Slim zoveel voordelen heeft ten opzichte van het ontbijt van de gemiddelde Nederlander of Belg.

Glucomannan

Glucomannan is een 100% natuurlijke, water oplosbare voedingsvezel dat onttrokken is aan de Olifantenyam, ook wel bekend als Konjac. Een zetmeelhoudende wortelknop die veelal wordt gegeten in Azië. Glucomannan brengt de volgende voordelen met zich mee:

 1. Glucomannan heeft een uniek vermogen om vocht aan te trekken. Als je een capsule glucomannan in een glas water zou legen, wordt de gehele inhoud van het glas water één grote geleiachtige massa. Hierdoor wordt gelijk veel ruimte van je maaginhoud gevuld. Wat het hongergevoel tegengaat.
 2. Glucomannan vertraagt het legen van de maag. Wat langer een vol gevoel geeft.
 3. Glucomannan verlaagt de opname van vetten. Wat betekent dat je lichaam minder calorieën opneemt dan het binnenkrijgt.

Vezels

Vezels zijn gezond en bevorderlijk voor het spijsverteringskanaal. Doordat vezels zich volzuigen met vocht, behoudt je langer een voller gertevoel. Wat er weer voor zorgt dat je minder snel drang krijgt om te snacken of alweer aan de volgende maaltijd te beginnen. Uiteraard zijn de vezels in de Chocolate Slim shake niet het bestandsdeel dat het afvalproces aanzwengelt, maar wel een belangrijke basis voor een maaltijd vervangende afvalshake. Als je de chocolate slim shake als ontbijt neemt heb je er weinig aan als je amper een uur later alsnog de behoefte krijgt om je normale ontbijt te nuttigen.

Soja Lecithine

Soja Lecithine bevordert volgens sommige autoriteiten de vetverbranding. Wetenschappelijk bewijs hiervoor is wat aan de magere kant. Waardoor dit ingrediënt wellicht het minst effectieve onderdeel van de Chocolate Slim shake is.

Melkwei eiwit

Melkwei eiwit, ook wel Whey powder genoemd, is volgens voedingsexperts misschien wel de meest effectieve strategie om het gewichtsverlies proces te bevorderen. Melkwei doet dat op drie manieren:

 1. Het verhoogt de werking van je stofwisseling volgens Shape.com. Waardoor je meer calorieën verbrandt dan je anders zou doen.
 2. Je behoudt langer een vol gevoel.
 3. Het voorkomt dat je spiermassa verliest wanneer je afvalt. In plaats daarvan wordt het lichaam gestimuleerd vet te verbranden. Bij het grotendeel van de afslankmethoden verlies je niet alleen vet, maar ook behoorlijk wat spiermassa. Als je dus 5 kilo bent afgevallen met een crash dieet, is een gedeelte daarvan spiermassa.

Cacao

cacaoHet belangrijkste ingrediënt van de chocoladereep bevat veel gezondheidsvoordelen. Zo is het heel rijk aan antioxidanten, reguleert het de bloeddruk en verhoogt het de endorfine productie in je lichaam. Een hormoon waar je gelukkiger en vrolijker van wordt.

Het echte voordeel voor iedereen die gewicht wil verliezen zit hem echter in de productie van Serotonine, die door Cacao sterk gestimuleerd wordt. Volgens experts is Serotonine voor velen een hele belangrijke sleutel tot gewichtsverlies. Ontdek hieronder waarom…

Het Belang Van Serotonine Bij Gewichtsverlies

De meeste mensen accepteren al lang dat hormonen  en andere chemische stoffen in ons lichaam belangrijk zijn voor hoe we ons voelen, hoe we ons gedragen; en toch kijken veel mensen bij gewichtsverlies enkel naar wat er op hun bord ligt of hoe vaak ze in de sportschool te vinden zijn. Er komt meer bij gewichtsverlies kijken dan alleen maar minder calorieën eten en meer bewegen. Vaak zijn er hormonale onevenwichtigheden die ervoor zorgen dat iemand juist meer suiker wil eten of dat vet zich op bepaalde plekken ophoopt. Een van de belangrijkste hormonen hierin is serotonine.

Wat Is Serotonine? Waarom leidt een laag Serotonine gehalte tot gewichtstoename?

Serotonine is een lichaamseigen hormoon dat wordt aangemaakt door het aminozuur tryptofaan. Wetenschappelijk onderzoek heeft bevestigd dat een lagere hoeveelheid serotonine bijdraagt aan gewichtstoename, slapeloosheid, en depressie. Serotonine wordt namelijk door ons zenuwstelsel gebruikt om de eetlust-,  slaapcyclus, en ons humeur te beïnvloeden. Het is één van de belangrijkste impulsen aan onze hersenen (neurotransmitters) die ons een aangenaam en voldaan gevoel geeft. Een gevoel dat behoeftes tot het snacken van koolhydraat- en suikerrijk voedsel tegengaat.

Een optimaal Serotonine niveau is daarmee voor de gemiddelde mens zeer waarschijnlijk de krachtigste motivator om gezonde dagelijkse hoeveelheden te eten. Zonder optimale niveaus van Serotonine zul je veel sneller en vaker de drang van een lekkere snack moeten zien te weerstaan en is de kans aanzienlijk dat je ook op de vaste eetmomenten grotere hoeveelheden eet dan je lichaam op basis van jouw beweging- en inspanningspatroon nodig heeft. Wat het simpelweg veel moeilijker maakt om gewicht te verliezen.

De gemiddelde mens kan immers maar een beperkt aantal keren weerstand bieden aan iets lekkers totdat ze uiteindelijk toch toegeven. Herkenbaar? Door calorierijke snacks te eten, die vaak zonder dat je het weet zeer hoge hoeveelheden koolhydraten en suikers bevatten, en extra veel te eten tijdens de vaste eetmomenten sta je al 2 – 0 achter om je streefgewicht te bereiken! En zie dat nog maar eens goed te maken.

‘Waarom talloze mensen geen succes met diëten en een sportschool abonnement boeken…’

Omdat serotonine de onderliggende rode draad is met verschillende problemen die gerelateerd zijn aan gewichtstoename en problemen met gewichtsverlies, hebben mensen vaak meer succes als ze hun serotonine niveau verhogen in plaats van het zoveelste dieet te proberen.  Omdat we ons juist niet lekker voelen bij een gebrek aan serotonine, eten we voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten en vooral veel suiker. Hoewel de consumptie van koolhydraat- en suikerrijk voedsel er tijdelijk voor zorgt dat we ons beter voelen, zorgt het ook voor gewichtstoename.

De oplossing is dan ook om een natuurlijke manier te vinden om het serotonine gehalte te verhogen. Dit zorgt ervoor dat we onze eetlust beter kunnen beheersen, dat we ons veel beter voelen, en dat zal uiteindelijk leiden tot gewichtsverlies.

Natuurlijk is een hormoonhuishouding die niet in evenwicht is niet de enige oorzaak waarom je wellicht moeite hebt om je ideale gewicht te bereiken, maar serotonine zou wel een duidelijk onderdeel van jouw persoonlijke puzzel tot gewichtsverlies kunnen zijn, waardoor je tot op heden er nog niet in bent geslaagd om je streefgewicht te bereiken. Serotonine rijke bronnen zoals cacao stellen je dan in staat om een eerlijke kans te maken om van je overgewicht af te komen. Zeker in combinatie met de overige ingrediënten van Chocolate Slim zoals Glucomannan.

Conclusie ingrediënten

De verhoudingen en het samenspel tussen deze ingrediënten, zorgen ervoor dat de Chocolate Slim shake je kan helpen om behoorlijk wat kilo’s overgewicht kwijt te raken. Naast de individuele eigenschappen van de ingrediënten bevat de shake ook minder calorieën dan het gemiddelde ontbijt. Terwijl je wel uiterst voedzame stoffen binnenkrijgt en je vaak langer een vol gevoel houdt. Een winnende formule voor gewichtsverlies dus.

Daarnaast is Chocolate Slim ook nog eens ontzettend lekker en 100% biologisch. De Cacao geeft de Chocolate Slim shake een verrukkelijke smaak.

Wat zijn de ervaringen met Chocolate Slim

Aangezien Chocolate Slim nog niet heel lang op de Nederlandse en Belgische markt beschikbaar is, kom je al snel op Engelstalige websites uit in een zoektocht naar consumentenervaringen. Een grote supplementen website in Amerika heeft veel positieve feedback gekregen. Uit die feedback komt wel naar voren dat de uitspraak van Chocolate Slim ten aanzien van 24kg afvallen in 4 weken, wat aan de hoge kant is.

Er zullen ongetwijfeld een paar uitzonderingsgevallen zijn waarbij dit resultaat behaald is. Een realistische maatstaf lijkt het echter zeker niet te zijn. Op basis van de recensies die wij hebben kunnen vinden, is het veel realistischer om van een gewichtsverlies tussen de 1,5 a 2 kilo per week uit te gaan. Wat echter nog steeds een ontzettend mooi gewichtsverlies per week is. Zeker als je bedenkt dat het je nauwelijks tijd kost, je er niet voor hoeft af te zien en ook nog eens erg lekker is.

‘Waar kun je Chocolate Slim het beste kopen?’

Chocolate Slim is op nog maar weinig plekken te verkrijgen, omdat het net nieuw is op de Nederlandse markt en de vraag ernaar erg groot is. Je kunt Chocolate Slim het beste direct via de officiële webshop van Chocolate Slim bestellen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je pas hoeft af te rekenen als Chocolate Slim bij je wordt thuisbezorgd.

Een nog veel groter voordeel van direct via de webshop van Chocolate Slim bestellen, is dat ze op het moment van schrijven een kortingsactie van 50% hebben lopen. Of die actie nog loopt tegen de tijd dat je dit leest is natuurlijk de vraag, maar misschien heb je nog geluk.

Via deze link ga je rechtstreeks naar de aanbiedingspagina van de Chocolate Slim webshop en kun je Chocolate Slim tegen maar liefst tegen 50% korting thuis laten bezorgen. Heel veel succes!