Chocolate Slim, een gloednieuwe en razend populaire methode om serieus gewicht te verliezen, maakt afvallen wel heel comfortabel. Met chocolate slim kun je volgens de claims afvallen en genieten tegelijk. Dat chocolade genieten is zullen weinig mensen betwisten. Of Chocolate Slim in de praktijk ook echt tot gewichtsverlies leidt zal tot meer vraagtekens leiden. Zaak om dieper in deze uit Frankrijk overgewaaide afslankmethode te duiken dus!

chocolate slimChocolate Slim is alles behalve een standaard afslankmethode…

Chocolate Slim staat in schril contrast met traditionele methodes zoals calorieën tellen, een strikt dieet volgen en talloze uren in de sportschool doorbrengen. Ervan uitgaande dat Chocolate Slim de beloftes kan waarmaken, is dat goed nieuws voor jou en een velen anderen.

Een aantal traditionele methodes zoals Weight Watchers werken vaak wel als je ze tot in de puntjes uitvoert, maar zijn voor maar weinigen vol te houden. Zowel op fysiek als mentaal niveau. Je moet er ook maar net de tijd voor hebben.

Een levensstijl waarbij je voldoende beweegt (lees: niet 5 uur per week in de sportschool hoeft te zitten), goed eet en een gewichtssupplement gebruikt zoals Chocolate Slim is dan voor velen en ook voor jou een veel effectiever alternatief. Lang niet iedereen heeft namelijk de tijd, het geduld en de discipline om methodes zoals Weight Watchers dag in dag uit tot in perfectie uit te voeren.

Chocolate Slim maakt afvallen veel laagdrempeliger

Chocolate Slim maakt succesvol gewichtsverlies voor veel meer mensen bereikbaar. Want zeg nou zelf. Iedere ochtend een shake met Cacao, Acai Bessen, Goji Bessen, Groene koffiebonen en Chia Zaden drinken is nou bepaald geen straf! Het enige wat je hoeft te doen is de juiste hoeveelheid Chocolate Slim poeder te mixen met water of melk. Meer dan 1 minuut kost het je niet.

Natuurlijk is er ook veel te zeggen voor een ontbijt met Groene Smoothies en Paleo Proof ontbijt recepten, maar dan ben je wel snel 45 minuten bezig om je ontbijt te maken, terwijl Chocolate Slim veel van de voedingsmiddelen bevat die gezondheids experts je anders ook zouden laten eten.

Voor iedereen die niet iedere ochtend 45 minuten bezig kan of wil zijn is Chocolate Slim een uitstekende keuze. Je hoeft dan geen uitgebreide dure boodschappen te doen om in de ochtend ingewikkelde recepten te maken en alles zorgvuldig af te wegen. En het is nog eens lekker ook!

Waarom je daadwerkelijk kunt afvallen met Chocolate Slim

In eerste instantie, en het grootste voordeel voor velen, stelt Chocolate Slim je in staat om op een laagdrempelige en aangename manier gewicht te verliezen. Wellicht zit je met de brandende vraag hoe het mogelijk is dat je gewicht kunt verliezen door chocolade te drinken. Een terechte vraag!

De chocolate slim shake poeder is absoluut niet te vergelijken met de standaard chocolade reep die je bij de supermarkt koopt. Chocolate slim is een uitermate goed doordachte en uitgebalanceerde shake waarin cacao een belangrijk rol speelt, maar tegelijkertijd wordt aangevuld door ontzettend krachtige voedingsmiddelen. Juist in die samenstelling van ingrediënten zit de kracht van chocolate slim. De shake bevat ten opzichte van een gelijkwaardig ontbijt namelijk de volgende eigenschappen:

 • Minder calorieën.
 • Een voller gevoel. Hierdoor kun je die drang naar snaaien veel beter weerstaan.
 • Vetverbranding wordt gestimuleerd
 • Je voedt je lichaam beter, waardoor je mentaal ook sterker wordt om die drang naar slecht voedsel te weerstaan.
 • Geeft meer energie

Hieronder een overzicht van de ingrediënten van Chocolate Slim met hun bijbehorende eigenschappen. Zodat je duidelijk wordt waarom Chocolate Slim zoveel voordelen heeft ten opzichte van het ontbijt van de gemiddelde Nederlander of Belg.

Cacao

cacaoHet belangrijkste ingrediënt van de chocoladereep bevat veel gezondheidsvoordelen. Zo is het heel rijk aan antioxidanten, reguleert het de bloeddruk en verhoogt het de endorfine productie in je lichaam. Een hormoon waar je gelukkiger en vrolijker van wordt.

Het echte voordeel voor iedereen die gewicht wil verliezen zit hem in de productie van Serotonine. Deze neurotransmitter zorgt ervoor dat je sneller en langer een vol gevoel hebt. De behoefte om tussendoor te snacken neemt hierdoor af. Cacao stimuleert de productie van Serotonine.

Glucomannan

Glucomannan is een 100% natuurlijke, water oplosbare voedingsvezel dat onttrokken is aan de olifantenyam, ook wel bekend als Konjac. Een zetmeelhoudende wortelknop die veelal wordt gegeten in Azië. Glucomannan brengt de volgende voordelen met zich mee:

 1. Glucomannan heeft een uniek vermogen om vocht aan te trekken. Als je een capsule glucomannan in een glas water zou legen, wordt de gehele inhoud van het glas water één grote geleiachtige massa. Hierdoor wordt gelijk veel ruimte van je maaginhoud gevuld. Wat het hongergevoel tegengaat.
 2. Glucomannan vertraagt het legen van de maag. Wat langer een vol gevoel geeft.
 3. Glucomannan verlaagt de opname van vetten. Wat betekent dat je lichaam minder calorieën opneemt dan het binnenkrijgt.

Vezels

Vezels zijn gezond en bevorderlijk voor het spijsverteringskanaal. Doordat vezels zich volzuigen met vocht, behoudt je langer een voller gertevoel. Wat er weer voor zorgt dat je minder snel drang krijgt om te snacken of alweer aan de volgende maaltijd te beginnen. Uiteraard zijn de vezels in de Chocolate Slim shake niet het bestandsdeel dat het afvalproces aanzwengelt, maar wel een belangrijke basis voor een maaltijd vervangende afvalshake. Als je de chocolate slim shake als ontbijt neemt heb je er weinig aan als je amper een uur later alsnog de behoefte krijgt om je normale ontbijt te nuttigen.

Soja Lecithine

Soja Lecithine bevordert volgens sommige autoriteiten de vetverbranding. Wetenschappelijk bewijs hiervoor is wat aan de magere kant. Waardoor dit ingrediënt wellicht het minst effectieve onderdeel van de Chocolate Slim shake is.

Melkwei eiwit

Melkwei eiwit, ook wel Whey powder genoemd, is volgens voedingsexperts misschien wel de meest effectieve strategie om het gewichtsverlies proces te bevorderen. Melkwei doet dat op drie manieren:

 1. Het verhoogt de werking van je stofwisseling volgens Shape.com. Waardoor je meer calorieën verbrandt dan je anders zou doen.
 2. Je behoudt langer een vol gevoel.
 3. Het voorkomt dat je spiermassa verliest wanneer je afvalt. In plaats daarvan wordt het lichaam gestimuleerd vet te verbranden. Bij het grotendeel van de afslankmethoden verlies je niet alleen vet, maar ook behoorlijk wat spiermassa. Als je dus 5 kilo bent afgevallen met een crash dieet, is een gedeelte daarvan spiermassa.

Conclusie ingrediënten

De verhoudingen en het samenspel tussen deze ingrediënten, zorgen ervoor dat de Chocolate Slim shake je kan helpen om behoorlijk wat kilo’s overgewicht kwijt te raken. Naast de individuele eigenschappen van de ingrediënten bevat de shake ook minder calorieën dan het gemiddelde ontbijt. Terwijl je wel uiterst voedzame stoffen binnenkrijgt en je vaak langer een vol gevoel houdt. Een winnende formule voor gewichtsverlies.

Daarnaast is Chocolate Slim ook nog eens ontzettend lekker en 100% biologisch. De Cacao geeft de Chocolate Slim shake een verrukkelijke smaak.

Wat zijn de ervaringen met Chocolate Slim

Aangezien Chocolate Slim pas zeer recentelijk op de Nederlandse markt beschikbaar is, moet je al snel op Engelstalige websites naar consumentenervaringen op zoek gaan. Een grote supplementen website in Amerika heeft veel positieve feedback gekregen. Uit die feedback komt wel naar voren dat de uitspraak van Chocolate Slim ten aanzien van 24kg afvallen in 4 weken, wat aan de hoge kant is.

Er zullen ongetwijfeld een paar uitzonderingsgevallen zijn waarbij dit resultaat behaald is. Een realistische maatstaf lijkt het echter niet te zijn. Ga eerder uit van een gewichtsverlies 12 kilo in 4 weken. Dat is echter nog steeds een ontzettend mooi gewichtsverlies. Zeker als je bedenkt dat het je nauwelijks tijd kost en ook nog eens erg lekker is.

‘Waar kun je Chocolate Slim het beste kopen?’

Chocolate Slim is op nog maar weinig plekken te verkrijgen, omdat het net nieuw is op de Nederlandse markt en de vraag ernaar erg groot is. Je kunt Chocolate Slim het beste direct via de officiële webshop van Chocolate Slim bestellen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je pas hoeft af te rekenen als Chocolate Slim bij je wordt thuisbezorgd.

Een nog veel groter voordeel van direct via de webshop van Chocolate Slim bestellen, is dat ze op het moment van schrijven een kortingsactie van 50% hebben lopen. Of die actie nog loopt tegen de tijd dat je dit leest is natuurlijk de vraag, maar misschien heb je nog geluk.

Via deze link of de onderstaande knop ga je rechtstreeks naar de aanbiedingspagina van de Chocolate Slim webshop en kun je Chocolate Slim tegen maar liefst tegen 50% korting thuis laten bezorgen. Heel veel succes!