review detoxicEr bestaan talrijke parasieten en darmwormen die in verschillende vormen voorkomen. Ze komen ons organisme binnen via de mond en kunnen afkomstig zijn van water, voedsel, huisdieren of publieke gelegenheden. Ze nestelen zich in de ingewanden, waar ze zich ontwikkelen en voortplanten.Het is dus raadzaam om ze te behandelen en hun verspreiding te voorkomen.

De worm die in Nederland vaak en de oorzaak is van de infecties, is de made, een klein wit wormpje dat in het spijsverteringskanaal huist. Kinderen zijn hierbij de grootste risicogroep: bepaalde studies betogen dat bijna 90% van de kinderen er op één of ander moment mee besmet wordt. De lintworm is ook een nogal veel voorkomende worm en kan in een volwassen stadium tot wel 10 meter lang worden. Ook zijn er elk jaar mensen die te maken hebben met parasieten en wormen die veel zeldzamer en gevaarlijker zijn.

Een antiwormbehandeling kan het probleem meestal oplossen en de parasieten en darmwormen definitief verwijderen. Er is op dat gebied een nieuwkomer waar we nader naar kijken: Detoxic.

Hoe werkt het? Wat zijn de bestanddelen?

Detoxic: Wat is het en wat kun je ervan verwachten.

Detoxic is nieuw in Nederland en België en is een middel voor de behandeling van parasieten en darmwormen die thuis kan worden toegepast.  Dit middel is volgens de makers gebaseerd op natuurlijke geneeskunde en bevat uitsluitend geneeskrachtige planten die geplukt zijn in een ongerept natuurlijk milieu.

Een behandeling kan noodzakelijk zijn bij de verschijning van de volgende symptomen: allergieën (huiduitslag, tranende ogen, lopende neus); veelvuldige verkoudheden en amandelontstekingen, verstopte neus; chronische vermoeidheid; veelvuldige hoofdpijnen, verstopping en diarree; spier- en gewrichtspijnen, nervositeit, slapeloosheid en eetluststoornissen.

Voor een doeltreffende werking en een volledige verwijdering van wormen en parasieten dient Detoxic als kuur elke dag gedurende 30 dagen ingenomen te worden. Het product wordt gepresenteerd in de vorm van kleine capsules die voor de maaltijd met water ingenomen moeten worden. De hoeveelheid water dient voldoende te zijn voor een goede dissolutie van de capsule, zodat de actieve bestanddelen in de darmen kunnen worden vrijgegeven. De smaak van Detoxic is beschreven als aangenaam en wordt ook door kinderen goed ontvangen, wat een voordeel is voor de inname. Overleg wel veiligheidshalve altijd even met de huisarts voordat je kinderen Detoxic geeft. Ondanks dat Detoxic uit 100% natuurlijk ingrediënten bestaat, en er geen bijwerkingen schijnen te zijn.

Een mix van ingrediënten, 100% natuurlijk en met erkende werkzaamheid

Detoxic is gebaseerd op de fytotherapie, een tak van de geneeskunde die oplossingen biedt voor natuurlijke behandelingen met behulp van geneeskrachtige planten en hun actieve bestanddelen. De werking van Detoxic berust op drie fundamentele principes: duizendblad, kruidnagel en duizendguldenkruid.

Duizendblad

De naam van deze plant, Achillea millefolium, is afgeleid van Achilles en verwijst naar de legende die verhaalt dat hij deze plant tijdens de Trojaanse oorlog gebruikte om de wonden van de soldaten van zijn leger te behandelen. Het duizendblad biedt heel veel preventieve en genezende eigenschappen.

Deze plant wordt beschouwd als één van de beste planten voor de behandeling van spijsverteringsproblemen. De plant is actief tegen parasieten en darmwormen door ze in alle stadia van de ontwikkeling te vernietigen en ze definitief uit het organisme en het lichaam te verjagen.

Kruidnagel

Nog een natuurlijk supergeneesmiddel ter verlichting van talrijke aandoeningen: kruidnagel. Het actieve bestanddeel, eugenol, is uiterst krachtig en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Deze stof is werkzaam tegen ontsteking, pijn, bacteriën en virussen. De darmflora kan er onder meer mee worden hersteld.

Kruidnagel maakt deel uit van de natuurlijke geneesmiddelen tegen parasieten en kan er de ontwikkeling van tegenhouden door de buitenste laag van de eieren, die door de parasieten worden gelegd, op te lossen. Deze absoluut unieke werking op de eieren wordt door alle natuurgeneeskundigen benadrukt.

Kruidnagel schept op deze manier een milieu in het lichaam dat elke verdere ontwikkeling van de parasieten voorkomt.

Duizendguldenkruid

Het duizendguldenkruid is eveneens een plant met meerdere therapeutische eigenschappen, die wereldwijd door de gezondheidsautoriteiten, zoals het Europese Geneesmidddelenbureau, worden erkend.

Dit kruid geneest wonden en heeft een ontstekingsremmende en bloedstollende werking. Het levert daarnaast een bijdrage aan het herstel van beschadigde weefsels en organen.

Het werkt ook op verschillende manieren in op het spijsverteringssysteem. Het stimuleert de spijsvertering, het werkt kalmerend en vochtafvoerend, maar is ook reinigend en ontsmettend en levert zo een bijdrage aan de verwijdering van wormen en parasieten.

Detoxic combineert dus meerdere planten en geneesmiddelen, die toegejuicht worden vanwege hun gunstige uitwerking op de algemene gezondheid en in het bijzonder vanwege de actieve strijd tegen parasieten en darmwormen. Met de combinatie van deze werkzame stoffen kunnen alle parasieten en wormen zeer effectief aangepakt worden.

CONCLUSIE DETOXIC

Detoxic bestrijd op basis van natuurlijke ingredienten wormen en parasieten op effectieve wijze aan en daarmee ook de risico’s voor ernstige complicaties die er het gevolg van kunnen zijn. De werkzame stoffen staan bekend om hun positieve werking invloed op een de spijsvertering, werking van het darmkanaal, kwaliteit van de slaap, ter bestrijding van vermoeidheid overdag en draagt bij aan een betere conditie.

Desalniettemin is het waarschijnlijk verstandiger om dit type product voor te laten schrijven door een huisarts die een betere beoordeling kan maken of je uberhaupt wel een dergelijk middel nodig hebt, en zo ja, welk middel dan het meest geschikt is. In het wilde weg een bestrijdingsmiddel tegen parasieten innemen is waarschijnlijk niet de beste keuze die je kunt maken. Verder is de achtergrond van dit middel en de kwaliteitsstandaard die gehanteerd is in de productielijn moeilijk te ervaren. Als je om wat voor reden dan ook een middel tegen parasieten overweegt, is een bezoek aan de huisarts zeer waarschijnlijk de beste stap die je kunt maken.