eco slim review en ervaringenEco Slim is een afslankformule dat in rap tempo aan populariteit aan het winnen is. Dit 100% natuurlijke afslanksupplement weet afslanken wel heel laagdrempelig en gemakkelijk te maken. Door een paar druppels EcoSlim te nemen, activeer je het verbrandings- en ontgiftigingsproces in je lichaam. Althans, dat is wat de makers van Eco Slim beweren.

Alhoewel Eco Slim er op het eerste gezicht veelbelovend uitziet, duiken wij dieper in de eigenschappen van dit product. Is dit middel inderdaad een gemakkelijke en uiterst efficiënte manier om gewicht te verliezen? Zijn de ingrediënten daar krachtig genoeg voor? Of zijn de beloftes van dit product te hooggegrepen, in de hoop de verkoopcijfers te maximaliseren?

“Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest”

Velen van ons weten hoe uitdagend het kan zijn om af te vallen en vervolgens op streefgewicht te blijven. Het is een intensief proces waarbij je tegen veel obstakels aan kunt lopen. Een gezonde levensstijl met voldoende beweging zou volgens menig expert garant moeten staan voor een slank en gezond lichaam. Alhoewel dat in essentie absoluut klopt, is de praktijk helaas voor velen anders. De innovatieve formule van Eco Slim zou dan voor velen uitkomst kunnen bieden. Een paar druppels innemen is namelijk totaal niet te vergelijken met serieuze offers ten aanzien van voedselrestrictie, extra bereidingstijd en intensieve trainingssessies in de sportschool.

Wat is Eco Slim?

Eco Slim is een 100% natuurlijk afslanksupplement in de vorm van druppels. De Eco Slim formule is samengesteld om op een gezonde, uiterst gemakkelijke en veilige manier af te kunnen vallen door je:

  • stofwisseling te versnellen.
  • eetlust te verminderen.
  • stemming en weerstand om te snacken te verbeteren.
  • opgeslagen vet te verbranden.
  • bloedsuiker spiegelen te stabiliseren.

Op papier klinkt dat erg aantrekkelijk. Is Eco Slim echter daadwerkelijk in staat om al die positieve eigenschappen ook in jouw lichaam te weeg te brengen? Om dichterbij dat antwoord te komen nemen we hieronder de belangrijkste bestandsdelen van Eco Slim onder de loep.

Waar bestaat Eco Slim uit?

L-carnitine

Carnitine is een aminozuur dat voorkomt in veel soorten vlees en melk. Carnitine bestaat in een aantal vormen, namelijk L-Carnitine, D-carnitine en Acetyl-L-carnitine. Alleen de L-carnitine heeft het vermogen de vetverbranding te stimuleren. L-Carnitine speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding doordat het fungeert als een ondersteunde factor bij het transport van vetzuren naar de spiercellen. Je lichaam is door hogere concentraties L-carnitine dus doorgaans beter in staat om vetreserves te verbranden. World Obesity heeft in 2016 geconcludeerd dat L-carnitine gewichtsverlies bevordert.

Forskolin Extract

Forskolin Extract is een krachtige natuurlijke vetverbrander die door zijn effectiviteit ook als een zelfstandig supplement wordt verkocht. Door Forskolin Extract aan de formule toe te voegen, heeft Eco Slim één van de krachtigste vetverbranders in huis gehaald.

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Forskolin het vetverbrandingsproces in je lichaam kan stimuleren. Door een speciaal enzym te activeren is je lichaam beter in staat om opgeslagen vet vrij te maken en voor de energieverbranding te gebruiken. In een onderzoek aan de universiteit van Kansas werd tevens een toenamen van de botmassa en serumvrije testosteronniveaus waargenomen.

Cafeïne

Cafeïne is duidelijk niet de krachtpatser achter de Eco Slim formule. Het is echt een ingrediënt die een ondersteunde rol heeft. Alle kleine beetjes helpen echter. Hoeveel? Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat cafeïne het vermogen heeft om je stofwisseling met 3 tot 11% te stimuleren. Een sneller metabolisme draagt bij aan het verbranden van overtollig vet en het vasthouden van een gezond gewicht. Toch weer mooi meegenomen.

Vitaminen B (uit bessen)

Vitamine B is erg belangrijk voor je lichaam als je wilt afvallen. Zo zorgt vitamine B1 onder andere voor de verbranding van koolhydraten. Een belangrijk proces om te voorkomen dat (grote hoeveelheden) koolhydraten opgeslagen worden als vetreserve. Ook vitamine B5 is erg belangrijk. Deze vitamine is verantwoordelijke voor het proces dat vetweefsel vrijmaakt uit de vetreserves en deze vrijgemaakte vetweefsels verbrandt. Op Margriet.nl lees je meer over het belang van vitamine B als je een slank figuur nastreeft.

Conclusie Eco Slim Formule

De belangrijkste bestandsdelen van de Eco Slim formule zijn allemaal in wetenschappelijke studies onderzocht. Hieruit blijkt dat deze bestandsdelen bij kunnen dragen aan een slanker lichaam. L-carnitine en Forskolin Extract zijn duidelijk de ingrediënten die de kar zullen trekken. Cafeïne lijkt het minst krachtige en exclusieve component uit de Eco Slim formule te zijn.

100% NATUURLIJK

Een belangrijke eigenschap van Eco Slim is dat het een 100% natuurlijk en ecologisch product is. Tegenwoordig worden er veel synthetische afslank supplementen verkocht. In tegenstelling tot de natuurlijke tegenhanger, worden de bestandsdelen van deze supplementen middels een chemisch proces

vervaardigd. Voor de fabrikant is dat erg voordelig, omdat de kosten een stuk lager zijn dan de natuurlijke variant. Dit geeft de fabrikanten van synthetische supplementen extreem hoge marges en een zeer gunstig concurrerende positie ten opzichte van de 100% natuurlijke afslanksupplementen.

Eco Slim heeft gelukkig gekozen voor een concessie loze aanpak door voor 100% puur natuur te gaan. Het kost wat meer, maar is beter voor je lichaam en levert ook een beter resultaat op. Sommige Amerikaanse websites beweren zelfs dat synthetische supplementen zelden echt werken.

ERVARINGEN MET ECO SLIM

Er zijn in Nederland nog maar weinig ervaringen met Eco Slim te vinden, omdat het pas recent op de markt te verkrijgen is. De ervaringen die zijn te vinden, zijn voornamelijk positief. Er wordt in die ervaringen gesproken over een gewichtsverlies van 1 tot 12 kilo.

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je dus aan om realistisch te zijn in je verwachtingen. Wondermiddelen waarmee je op een gezonde manier in 10 dagen, 30 kilo overtollig vet verbranden, bestaan vooralsnog echt niet. Ook EcoSlim is daar geen uitzondering op.

CONCLUSIE ECO SLIM

Eco Slim biedt een interessant alternatief voor iedereen die er niet in geslaagd is, geen tijd of behoefte heeft om voldoende gewicht te verliezen met traditionele methoden zoals diëten en sporten. Aan de hand van een afslanksupplement in de vorm van druppels, kun jij je stofwisseling, vetverbranding en hongergevoel positief beïnvloeden. Met gewichtsverlies als beoogd resultaat.

De bestandsdelen van de Eco Slim formule zijn in wetenschappelijke studies onderzocht, en hebben hun waarde voor een slanker lichaam bewezen. De weinige ervaringen die wij hebben kunnen vinden, ondersteunen grotendeels de positieve werking van Eco Slim. Als je in je achterhoofd houdt dat Eco Slim geen wondermiddel is, zou je wel eens veel plezier van dit product kunnen hebben. Eén ding is echter zeker, veel makkelijker komt het niet.

Zorg er dan wel voor dat je altijd de 100% natuurlijke variant koopt, tegen de maximale korting. Via deze link of de onderstaande knop krijg je de hoogste korting op de speciale actiepagina in de webshop van de makers van Eco Slim.