eco slim review en ervaringen

Afslankmethodes komen en gaan. Waar Sonja Bakker ooit het gesprek van de dag was, zijn er tegenwoordig weer hele andere afslankmethodes die het gesprek van de dag vormen. Eén van de onbekendere afslankmethodes die snel populairder wordt, is Eco Slim.

De reden van de stijgende populariteit hangt zeer waarschijnlijk samen met de verfrissende insteek die de formule hanteert. Calorieën tellen, drukken sportschoolschema’s en strenge dieet en leefregels hoeven gelukkig niet de orde van de dag uit te maken.

De makers van Eco Slim realiseren zich dat de meeste mensen er niet in slagen om op de lange termijn af te vallen, omdat het simpelweg teveel offers en discipline vergt. De insteek was dan ook om een afslankmiddel te creëren dat voor iedereen goed te doen is.

Door een paar druppels van de Eco Slim formule dagelijks in te nemen activeer je jouw lichaam ’s vet verbrandend en ontgiftend vermogen.

Het zal voor maar weinigen te ontkennen zijn dat afslanken makkelijker komt. De vraag of dit niet allemaal te mooi lijkt om waar te zijn is echter een even snel gemaakte conclusie.

In deze review nemen wij Eco Slim grondiger onder de loep om beter inzicht te krijgen in de werking van Eco Slim. Volstaan een paar druppels per dag inderdaad om significant gewicht te verliezen? Is de formule achter Eco Slim daar wel krachtig genoeg voor? Of is dit eigenlijk één grote marketing truc om maar zoveel mogelijk verkopen te realiseren? Ontdek het hieronder…

Wat Als jij zonder enige moeite je ideale gewicht kunt bereiken?

Velen van ons weten hoe uitdagend het kan zijn om af te vallen en vervolgens op streefgewicht te blijven. Het is een intensief proces waarbij je tegen veel obstakels aan kunt lopen. Een gezonde levensstijl met voldoende beweging zou volgens menig expert garant moeten staan voor een slank en gezond lichaam.

Alhoewel dat in essentie absoluut klopt, is de praktijk helaas voor velen anders. De innovatieve formule van Eco Slim zou dan voor velen uitkomst kunnen bieden. Een paar druppels innemen is namelijk totaal niet te vergelijken met serieuze offers ten aanzien van voedselrestrictie, extra bereidingstijd en intensieve trainingssessies in de sportschool.

Wat doet Eco Slim eigenlijk?

Deze druppelformule is samengesteld op basis van 100% natuurlijke ingrediënten die allen over gewichtsverlies bevorderende eigenschappen beschikken. De combinatie van ingrediënten dient de volgende lichamelijke processen in gang te zetten of bevorderen:

  • Vetreserves worden geactiveerd voor vetverbranding. Opgeslagen vet, vooral rond de buikzone is vaak heel hardnekkig en lastig door je lichaam voor vetverbranding aan te spreken. Eco Slim claimt dit proces substantieel te stimuleren.
  • Versnelling van het stofwisselingsproces. Door je metabolisme te verhogen, verbrand je meer calorieën. Het resultaat? Je balans tussen de hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt en die je lichaam op dagelijkse basis nodigt heeft verandert in jouw voordeel. Als je eerst meer calorieen binnenkreeg dan je lichaam nodig had, creerde je extra vetopslag. Door je metabolisme te versnellen kun je echter een situatie creeren waarin je meer calorieen nodig hebt dan je binnenkrijgt, wat je lichaam dwingt op vetreserves om te zetten in energie die je lichaam door het tekort aan calorieën nodig heeft.
  • Vermindering van de eetlust. Eco Slim bevat eetlustremmende bestandsdelen. De onbeheersbare behoefte om alles wat lekker is uit de kasten te trekken wordt minder. Doorgaans zal je controle en zelf discipline iets makkelijker worden. Verwacht echter geen wonderen. Een zak chips zal nog steeds lekker zijn in je ogen.
  • Stabilisatie van de bloedsuiker spiegel. Een stabielere bloedsuikerspiegel bevordert het vetverbrandingsproces. Het is uitermate lastig om echt af te vallen als je bloedsuikerspiegel instabiel is (1).

De bovenstaande eigenschappen dienen in gang gezet te worden door de ingrediënten die tezamen op basis van de gekozen verhoudingen de Eco Slim formule vormen. Om een betere beoordeling te kunnen maken in welke mate Eco Slim in staat is om de bovenstaande eigenschappen te verwezenlijken kijken wij hieronder naar de belangrijkste ingrediënten.

Forskolin Extract

In de wetenschappelijke wereld bekend als Coleus forskohlii, maar in de volksmond Forskolin, is geen onbekend afslankmiddel. Het is zelfs één van de meest populaire en krachtige afslankmiddelen die momenteel te verkrijgen is. Met name in Amerika wordt dit product heel veel gebruikt.

Kort samengevat, komt het er op neer dat Forskolin het vermogen heeft om een speciaal enzym in je lichaam te activeren. Dit enzym geeft op zijn beurt je lichaam een aanzienlijke impuls om opgeslagen vet vrij te maken en te verbranden. In dit artikel lees je details van de precieze werking van Forskolin op basis van wetenschappelijk onderzoek (2).

L-carnitine

Deze vorm van Carnitine neemt een belangrijke functie in het vetverbrandingsproces in doordat het de transportatie van vetzuren naar de spiercellen aanstuurt. Zonder voldoende L-carnitine wordt het voor je lichaam veel moeilijker om vet te verbranden.

Vergelijk het met een situatie waarin je een berg met de fiets moet beklimmen en je zonder voldoende L-carnitine de berg met een rugzak met 30 kilo gewicht moet beklimmen in vergelijking tot een situatie waarin je lichaam over voldoende carnitine beschikt en je die rugzak met 30 kilo niet de berg mee op te slepen hoeft. Zonder voldoende L-carnitine maak je het je lichaam onnodig moeilijk om overtollig vet kwijt te raken.

Eco Slim streeft ernaar om optimale L-carnitine niveaus in je lichaam aan te brengen. De werking van L-carnitine is overigens erkent door de World Obesity federatie (3). Waarschijnlijk de grootste organisatie die zich dagelijks over overgewicht buigt.

Vitaminen B (uit bessen)

Vaak onderschat, zijn Vitamine B een belangrijke schakel als je af wilt vallen. Het helpt onder andere vetweefsels uit vetreserves vrij te maken en draagt bij aan de minimalisatie van de vorming van nieuwe vetreserves. In dit artikel van Margriet (4) lees je meer over de invloed van Vitamine B op een gezond gewicht.

Leiden de beste ingrediënten tot de beste resultaten?

Eco Slim heeft met Forskolin en L-carnitine twee krachtige vetverbrandende ingredienten gecombineerd. Met de ondersteuning van een rijk scala aan vitamine B krijg je vervolgens een formule die kans van slagen heeft. Zeker als je in ogenschouw neemt dat de ingrediënten 100% natuurlijk en ecologisch zijn.

De makers van Eco Slim hebben gelukkig voor de natuurlijk variant gekozen i.p.v. de vele malen goedkopere syntetische variant. Dat heeft zo zijn invloed op de prijs, maar is veel wenselijker voor je lichaam en vergroot de kans op een significant resultaat. Sommige experts op het gebied van afslankmiddelen beweren zelfs dat afslankmiddelen op basis van synthetische basis niet tot zelden werken.

Conclusie Eco Slim – Is dat slanke lichaam ook voor jou binnen handbereik?

Is het jou niet gelukt om met behulp van traditionele methoden zoals diëten en sporten voldoende gewicht te verliezen? Heb je moeite om dag in dag uit trouw de discipline op te brengen die andere afslankmethodes voorschrijven?

Dan biedt Eco Slim een interessant alternatief.  Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks een aantal druppels in te nemen om je metabolisme (stofwisseling), vetverbrandingsproces en weerstand om snacks te laten staan, een positieve impuls te geven. De moeite die je moet doen in verhouding tot het beoogde resultaat is nihil als je het vergelijk met traditionele methodes. De ingrediënten waaruit de Eco Slim formule bestaat zijn goed beoordeeld in wetenschappelijke studies en hebben hun waarde inmiddels bewezen.

Zijn er dan alleen maar positieve dingen te vermelden over Eco Slim? Ja en Nee. Neem de uitbundige ervaringen op de verkooppagina waarin iemand in 14 dagen 25 kilo kwijtraakt altijd met een korreltje zout. Wondermiddelen bestaan vooralsnog niet. Eco Slim is daar geen uitzondering op. Eén ding is echter zeker, veel makkelijker kun je niet afvallen.

Wil jij ook moeiteloos afvallen? Zorg er dan voor dat je de 100% natuurlijke variant van Eco Slim tegen de maximale korting in huis haalt. Via deze link of de onderstaande knop kun je Eco Slim thuis laten bezorgen tegen de maximale korting! Heel veel afslankplezier!