goji creamGoji Cream is een snel opkomend huidverzorgingsproduct met veelbelovende eigenschappen. Want wat zou je er van vinden als je huid zelfs mooier kan worden dan tien of twintig jaar geleden zonder dat je daar giftige stoffen (botox) voor in je lichaam hoeft te laten injecteren of plastische chirurgie voor hoeft te ondergaan? Goji Cream lijkt hier op papier een uitstekende kandidaat voor, maar hoe zit het nu in de praktijk?

Wie wil er nu niet zo mooi mogelijk voor de dag komen? Ijdelheid heb je in verschillende varianten, maar een schitterende stralende huid behoort voor bijna iedereen wel tot de basis van de verzorgingsroutine. Zelfs mannen maken veelvuldig gebruik van huidverzorgingsproducten.

Het is dus heel logisch dat je moeite wilt doen en een schitterende huid hoog op je prioriteiten lijst hebt staan. Lekker in je vel zitten begint voor velen immers met er mooi uit zien!

Wat maakt Goji Cream nou zo bijzonder? Of is er eigenlijk niks bijzonders aan Goji Cream? Wij zochten het voor je uit! Er zijn namelijk ontzettend veel huidverzorgingsproducten, van hoogwaardig tot waardeloos, van duur tot goedkoop, van achterhaald tot innovatief (denk aan black mask). Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig sta je op het punt om te ontdekken tot welke groep Goji Cream behoort.

Goji Cream legt de lat hoog

Goji Cream is één van de meeste innovatieve huidverzorgingsproducten van de laatste tijd en komt met een hele lijst aan beloften. Zo zou Goji Cream onder andere de volgende voordelen opleveren:

  • Een gladde en elastische huid
  • Rimpels worden in rap tempo glad gemaakt (binnen 14 dagen al resultaat)
  • De vorm van je gezicht wordt gelift
  • Je huid wordt beschermt tegen omgevingsfactoren en veroudering

Eerlijk is eerlijk, zelfs anno 2016 is dat een ambitieuze belofte, waarvan wij ons serieus afvroegen in hoeverre die beloftes daadwerkelijk gehaald worden. De peperdure crèmes van bekende merken zoals Lancome beloven je vrijwel hetzelfde, maar daar betaal je dan ook echt de hoofdprijs voor. Meer dan €100,- voor een heel klein potje is dan zeker niet ongebruikelijk. Om een gedegen blik te kunnen werpen op Goji Cream zijn wij in de basis van deze huidverzorgingscrème gedoken, de Goji bes…

De kracht van de Goji Bes

Dat de Goji Bes bijdraagt aan een gezond en prachtig lichaam komt niet uit de lucht vallen. Goji Bessen zijn enkele jaren geleden al doorgebroken in Europa en Amerika als superfood, en zijn een uiterst geliefd voedingsmiddel.

De uitzonderlijke eigenschappen van de Goji Bes hebben cosmetica bedrijven echter aan het denken gezet wat onder andere heeft geleid tot gebruik van de Goji Bes in andere producten zoals de Goji Cream. Als je er puur feitelijk naar kijkt dan begrijp je ook waarom. In de onderstaande infographic krijg je al snel een idee van de unieke eigenschappen die de Goji Bes met zich meebrengt.

“Niet iedere Goji Bes is gelijk (in kwaliteit)”

De Goji bes komt van origine uit Tibet en Mongolië en maakt deel uit van de Lycium plant. Er zijn 80 verschillende bessensoorten binnen de Lycium ‘familie’. De originele en alom geprezen GojiBes die je in Tibet en Mongolie vindt is de Lycium Barbarum.

De realiteit is dat het grootste gedeelte van de Goji Bessen afkomstig zijn uit de massa productie in China en een andere aftakking is van de Lycium plant dan de Lycium Barbarum die je in Tibet en Mongolie vindt. Een (serieus) kwaliteitsverschil tussen de Goji bessen uit Tibet en China is dan ook onvermijdelijk. De Goji Bessen die al duizenden jaren op de meest gunstige gelegen en voedzame plekken in Tibet groeien zijn simpelweg niet te vergelijken met de commerciële machine die in China in gang wordt gezet om maar zoveel mogelijk Goji Bessen te kunnen produceren op akkers die de natuur nooit heeft uitgekozen.

Lees deze bron als je meer te weten wilt komen over de verschillen tussen de Tibetaanse en de Chinese Goji Bes.  

Internationale Ervaringen met Goji Cream

goji cream ervaringenHet lijkt er dus op dat de Goji Bes in ieder geval op papier een uitstekende basis is voor een product dat je lichaam ten goede komt. Dit betekent echter nog niet dat de koper de goji cream daarmee een geslaagd product vindt. Voor ons reden om in kaart te brengen hoe kopers Goji Cream ervaren.

In Nederland is Goji Cream slechts net op de markt, waardoor er nog weinig feedback beschikbaar is. In de Verenigde Staten is Goji Cream echter al een stuk langer op de markt, wat een veel beter beeld geeft van de ervaringen van de consument. Een grote internationale drogisterij lijkt uiteindelijk het beste inzicht in de ervaringen van consumenten te geven. Uit 102 reviews krijgt de Goji Cream een 4,1/5. Een 8,2 op een schaal van 10.

goji cream user review  

Voor wie is Goji Cream meer dan de moeite waard?

Goji Cream lijkt zowel op papier als in de praktijk veel belovend. Als je in het achterhoofd houdt dat wondermiddelen niet bestaan, kun je heel veel aan dit product hebben. Verwacht niet binnen een week er 30 jaar jonger uit te zien. Dat is momenteel nog onmogelijk. Wees echter ook zeker niet verrast als mensen uit je omgeving je gaan vragen waarom je er de laatste tijd zo stralend en goed uitziet!

Als je een stralende, rijk doorvoede huid met minder rimpels nastreeft dan is Goji Cream een uitgelezen kans! Maar ook als je al een mooie huid hebt, is deze crème erg geschikt om je huid goed te verzorgen en door de jaren heen zo jong mogelijk te houden.

Goji Cream, waar te koop ?

Een vraag die we vaak voorbij zien komen is waar je Goji Cream in Nederland en Belgie kunt kopen. Het product is nog erg nieuw in Nederland en België. Waardoor het nog bijna nergens te koop is. De eerste stap zou naar ons inzien altijd zijn dat je de juiste kwaliteit Goji Cream koopt.

Goji Cream van Tibetaanse Goji bessen hebben de sterke voorkeur! Verder is het van belang dat de crème rijk gevuld is en niet grotendeels bestaat uit een goedkoop vulmiddel met een heel klein beetje van de werkzame essentie die Goji Cream zo krachtig maakt.

De Goji Cream van Hendels Garden is een superieure Goji Cream van de allerhoogste kwaliteit en lijkt het meeste in Nederland en België verkocht te worden. Hendels Garden Gojic Cream is dan ook aan strenge kwaliteitseisen onderworpen en is gemaakt van 100% Tibetaanse Goji Bessen om een maximaal resultaat te kunnen halen.

Via deze link of de onderstaande knop kun je Hendel’s Garden Goji Cream nu tijdelijk tegen 50% korting thuis laten bezorgen. Je huid gaat je dankbaar zijn!