Juvexil is een gloednieuwe gezichtsverzorgingslijn die de schoonheidsindustrie wil veranderen. Met een geavanceerde gezichtscrème zetten zij hun eerste serieuze stap. De werking van hun crèmes is indrukwekkend. Juvexil creme heeft onder andere volgende werking op je huid:

a. Rimpels en lijnen in je gezicht vervagen door de stimulans van het collageen en elastine in de huid.
b. Het hydrateert je huid. Donkere kringen en een droge huid worden hierdoor effectief aangepakt.
c. Het stralende vermogen van je huid wordt gestimuleerd. Afvalstoffen die de puurheid of kleur van je huid aantasten worden aangepakt.
d. Eventuele onzuiverheden worden aangepakt doordat Juvexil het proces stimuleert dat de afvalstoffen afvoert.

Als Juvexil inderdaad al die eigenschappen bevat dan hebben zij absoluut een belangrijke stap gezet om de schoonheidsindustrie te veranderen. De vraag blijft echter in welke mate Juvexil haar beloftes waar kan maken. In de komende twee minuten proberen wij je daar een beter beeld van te verschaffen.

“Wat maakt Juvexil anders dan de standaard gezichtscrème bij Kruidvat?”

Juvexil heeft in tegenstelling tot de standaard gezichtscrème die je voor een tientje koopt, de nadruk gelegd op kwaliteit en effectiviteit. De crèmes van Juvexil zijn dan ook geavanceerder en bevatten exclusievere en hoogwaardigere ingrediënten die je in de standaard crèmes niet zult aantreffen. De drive om de best mogelijke verzorgingsproductenlijn op de markt te brengen zie je ook terug in de hele benadering.

Juvexil streeft ernaar om jou de puurste, gezondste en kwalitatief hoogwaardigste costemica van 100% natuurlijke ingrediënten te kunnen bieden. Om aan die randvoowaarden te kunnen voldoen produceren zij hun cosmetica in Europa, i.p.v. Azië waar het overgrote deel van de (budget) costemica producten vandaan komt. Er wordt tevens niet op dieren getest of dierlijke kleurstoffen gebruikt die je wel in andere cosmetica aantreft. Parabenen of chemische bestandsdelen zul je ook niet in de producten van Juvexil aantreffen (1).

Juvexil vertrouwt op de natuur. Door de beste ingrediënten van de natuur in de juiste formule te verwerken, krijg je volgens hen de mooiste schoonheid. Een schoonheid die Juvexil aan iedereen beschikbaar wil stellen via hun crèmes.

Waar bestaat de Juvexil formule uit?

Juvexil heeft een productlijn die uit 19 producten bestaat. Ieder verzorgingsproduct heeft zijn eigen unieke formule. Om het simpel te houden richten wij ons in dit artikel op de meest verkochte Juvexil crème, de “Herstellende Crème” ook wel de “Recovery Cream” genoemd. Deze crème heeft als primaire werking het verminderen van rimpels.

Vitamine B3 + H-Urea

Deze bestandsdelen beschikken over een bijzonder krachtig en effectief vermogen om de vochtbalans van de huid optimaal te herstellen

Extract van Mirabilis Jalapa

Dit extract versterkt je huid wat een minder gevoelige en onzuivere huid bewerkstelligt.

Een complex van plantenextract

Dit complex biedt luxueuze verzorging die een gevoelige en/of droge huid tegengaat.

NCTF® + Hyaluronic acid

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdige huid is het vermogen van de huid om vocht vast te houden en een gebalanceerde hydratatie van de huid te reguleren. Als je huid ouder wordt verliest het langzamerhand het vermogen om de vochtbalans van je huid optimaal te houden. Wat tot rimpels en een minder stevige, stralende en strakke huid leidt. Hyaluronic acid, ook wel Hyaluronzuur genoemd in de Nederlandse Taal, heeft een uniek vermogen om de vochtbalans  te reguleren en tegelijkertijd de buitenste lagen van je huid te revitaliseren zodat je huid er zachter, egaler, stralender en jonger uit gaat zien (2). Dit bestandsdeel van de Juvexil herstellende crème is op papier ongeëvenaard.

“Is Juvexil de moeite waard?”

Als je een kwalitatief en hoogwaardig gezichtsverzorgingsproduct zoekt dan kan Juvexil een interessante optie zijn. Hun productenlijn biedt je een verzorgingsproduct zonder concessies en doet dat ook nog eens op een geheel natuurlijke manier.

Houd wel altijd in je achterhoofd dat wondermiddelen niet bestaan. Ook met een hoogwaardig product als Juvexil zul je er binnen 14 dagen niet opeens 30 jaren jonger uit zien. Er is de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt in de cosmetische wereld, maar dergelijke resultaten zijn echt niet realistisch.