Als je de wens hebt om afscheid te nemen van overtollige kilo’s is de kans groot dat je het supplement Keto Pro bent tegengekomen. Wat doet dit supplement echter? Waar kun je Keto Pro kopen? En waarom zou het je kunnen helpen om hardnekkig overgewicht kwijt te raken?

Keto Pro

In deze review nemen we Keto Pro onder de loep. Op basis van onder ander wetenschappelijk onderzoek naar de ingrediënten gaan we op zoek naar het antwoord op de vraag hoeveel kilo’s jij kunt afvallen met Keto Pro.

Waarom Keto Pro pillen je kunnen helpen om af te vallen

Keto Pro is een supplement dat het meest populaire dieet ter wereld een stuk makkelijker en effectiever wenst te maken. Wat is het keto dieet echter? En wat voor rol speelt Keto Pro daarin?

Het Keto dieet is een dieet met veel vet en eiwit en een minimale hoeveelheid aan koolhydraten. Bij een standaard (gezond) voedingspatroon haal je 40 tot 70% van je totale energie uit koolhydraten (1). Bij het keto dieet bestaat slechts 5% tot 10%  van je voeding uit koolhydraten (2).

Het Keto dieet is op het moment het meest populaire dieet wereldwijd. En dat is niet zonder reden. De resultaten die met het keto dieet behaald worden zijn volgens de aanhangers van dit dieet met recht spectaculair te noemen.

Is het keto dieet dan de ideale manier om gewicht te verliezen? Helaas moet ik je daar teleurstellen. Alhoewel het Keto dieet ontzettend goed werkt voor veel mensen heeft het ook zeker zijn nadelen. Zo is het bijvoorbeeld lastig om het Keto dieet op de juiste manier te volgen. Pas als je in een staat van Ketose komt, begint je lichaam vetreserves te verbranden en verlies je dus daadwerkelijk gewicht dat je kwijt wilt raken. 

Ketose is een proces dat plaatsvindt wanneer je lichaam niet genoeg koolhydraten heeft om te verbranden voor de energieproductie. In plaats daarvan verbrandt het lichaam vet(reserves) en maakt het ‘ketonen’, die het kan gebruiken als brandstof.

Gezonde mensen die geen diabetes hebben en niet zwanger zijn, bereiken de staat van ketose meestal wanneer zij na 3 of 4 dagen minder dan 50 gram koolhydraten per dag hebben gegeten. 50 gram koolhydraten is echter maar een fractie van het aantal dagelijkse koolhydraten dat de gemiddelde West-Europeaan per dag binnenkrijgt. Waardoor het ook heel lastig is om ketose te bereiken. Je lichaam is immers gewend aan vele malen hogere hoeveelheden koolhydraten. Het begin van het Keto dieet is dan ook erg zwaar. Hierdoor lukt het velen niet om Ketose te bereiken en hardnekkig vet te verbranden.

Om het Keto dieet en het bereiken van Ketose een stuk makkelijker en laagdrempeliger te maken heeft Keto Pro een supplement samengesteld. Met behulp van Keto Pro wordt afvallen makkelijker.

Waar bestaat de Keto Pro formule uit? + 3 manieren waarop het je kan helpen om af te vallen

Keto Pro bestaat uit onder andere Frambozen ketonen, Groene Thee Extract, Ciderazijn, Citroen pectine, cafeïne en Kelp. Hoe deze ingrediënten je helpen om af te vallen ontdek je hieronder.

  • Groene thee extract wordt in verband gebracht met verschillende voordelen voor de gezondheid, waaronder gewichtsverlies. Je vindt groene thee dan ook terug in veel populaire en succesvolle afslanksupplementen. Groene thee bevat cafeïne en een soort flavonoïde genaamd catechine, dat een antioxidant is. Onderzoek suggereert dat beide stoffen de stofwisseling kunnen versnellen. Catechine kan helpen om overtollig vet af te breken, terwijl zowel catechine als cafeïne de hoeveelheid energie die het lichaam gebruikt kan verhogen.
keto pro groene thee extract
  • Appelciderazijn wordt al duizenden jaren gebruikt als gezondheidsmiddel. Onderzoek toont aan dat het veel gezondheidsvoordelen heeft, zoals het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Maar kan het toevoegen van appelciderazijn aan je dieet je ook daadwerkelijk helpen om gewicht te verliezen? Uit dierstudies is gebleken dat het azijnzuur uit appelciderazijn  vetverlies op verschillende manieren kan bevorderen. Het kan de vetopslag verminderen, de vetverbranding verhogen, de eetlust verminderen en de bloedsuiker- en insulinerespons verbeteren.
  • Frambozen ketonen zijn een chemische stof uit rode frambozen, evenals kiwi’s, perziken, druiven, appels, andere bessen, groenten zoals rabarber, en de schors van taxus, esdoorn en pijnbomen. In tegenstelling tot wat je vermoedt, hebben Frambozen Ketonen geen direct effect op het keto dieet of het bereiken van ketose. Frambozen ketonen hebben wel een soortgelijke moleculaire structuur als twee bekende vet verbrandende stoffen. Supplementen op basis van Frambozen ketonen tonen veelbelovende resultaten in wetenschappelijke studies in muizen en ratten. Er is echter geen enkele studie over frambozen ketonen in de mens. Uitgebreide studies bij de mens zijn nodig om te bepalen in welke mate frambozen ketonen je kunnen helpen om af te vallen.
  • Citroen pectine is een oplosbare vezel (3) die het meest bekend staat om zijn vermogen om de spijsvertering te verbeteren. Onderzoek suggereert dat het ook kan helpen bij een hoog cholesterolgehalte, zure reflux, gewichtsverlies en diabetes. Hoe citroen pectine kan bijdragen aan een slanker lichaam? Citroen pectine vertraagt de snelheid waarmee je maag geleegd wordt en vermindert daarmee je hongergevoel. Met als gevolg dat je gemiddeld genomen minder snackt en eet.
  • Cafeïne komt voor in vele dranken, waaronder koffie, thee, energiedranken en cola’s, en in producten die cacao of chocolade bevatten. Het is ook te vinden in medicijnen en voedingssupplementen, waaronder supplementen gericht op gewichtsverlies. De werking van cafeïne is tweeledig. Cafeïne kan gevoelens van honger onderdrukken en het lijkt je energieverbruik te verhogen, zelfs als je niet actief bent. Hoger energieverbruik leidt doorgaans tot een lager gewicht.
  • Kelp is een bijzonder krachtig zeewier met veel gezondheid bevorderende eigenschappen. Het schijnt je ook nog eens te kunnen helpen om een slanker lichaam te bereiken. Het natuurlijke vezelalginaat dat in kelp wordt gevonden, werkt als een vetblokker, waardoor de absorptie van vet in de darm wordt gestopt (4).

Voor wie is Keto Pro bedoeld?

Ondanks dat de naam van Keto Pro doet vermoeden dat het een supplement is dat uitsluitend voor gebruikers van het keto dieet werkt, is het breed toepasbaar. Dit supplement heeft de potentie om je aan een slanker lichaam te helpen ongeacht of je het keto dieet volgt of niet.  Het bevat meerdere ingrediënten die je op verschillende wijzen kunnen ondersteunen om een slanker lichaam te bereiken.

Helpt Keto Pro je om sneller in Ketose te komen?

Ja, Keto Pro capsules kunnen je helpen om sneller in Ketose te komen. Door de eetlustremmende ingrediënten is het makkelijker om je te houden aan de richtlijnen van het keto dieet. Het is echter geen supplement die het proces van het bereiken van Ketose versneld als je je al aan de richtlijnen houdt. Daar is een supplement op basis van exogene ketonen zoals Keto Bodytone voor nodig.

Wat voor ervaringen hebben andere gebruikers?

Ben je op zoek naar Keto Pro ervaringen? Keto Pro is pas recentelijk op de markt gebracht en wordt alleen via de officiële webshop verkocht. Dit maakt het lastig om een goed beeld te vormen van de ervaringen van gebruikers. Met veel moeite zijn er wellicht een aantal ervaringen te vinden op het internet, maar die geven vaak geen goed beeld weer van het gemiddelde resultaat. Het zijn dan vaak de grote succesverhalen of klaagreacties die je vindt.

Krijg ik een slanker lichaam als ik Keto Pro gebruik?

Dat zou zeker kunnen, maar een garantie op je droomlichaam is het ook zeker niet. Wondermiddelen bestaan niet, en Keto Pro is daar geen uitzondering op. Uiteraard zijn er altijd verschillen in de resultaten die men ervaart. De één verliest 15 kilo in een maand terwijl de ander nog geen gram afvalt.

Probeer het gebruik van Keto Pro altijd te combineren met een gezonde levensstijl. Gezonde voeding en voldoende dagelijkse beweging zijn belangrijk voor een gezond en slank lichaam.

Conclusie Keto Pro

Keto Pro is een afslanksupplement die je op meerdere manieren kan helpen om een slanker lichaam te bereiken. Het draagt bij aan een verminderd hongergevoel, stimuleert de vetverbranding, kan de absorptie van vet blokkeren en verhoogt je stofwisseling.

Alhoewel de naam doet vermoeden dat Keto Pro specifiek voor volgers van het keto dieet is ontwikkeld, is het tegendeel waar. Dit is een afslanksupplement dat je aan een slanker lichaam kan helpen ongeacht of je nu het keto dieet volgt of niet.

Ben je benieuwd wat Keto Pro voor jouw lichaam kan betekenen? Dan kun je gebruik maken van hun gratis testpakket. Klik op deze link of op de knop hieronder om Keto Pro bij je thuis te laten bezorgen.