Het detoxen van je voeten met behulp van voetpleisters wordt een steeds populairdere manier om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen. Eén van de meest populaire voetpleisters in Europa is de Detox voetpleister van Nuubu.

nuubu deep cleansing voetpleisters

Nuubu heeft met hun Nuubu Detox Patch een voetpleister op de markt gebracht die op geheel natuurlijk wijze je lichaam ontgift. Een proces dat velen van ons goed zal doen!

Het lichaam krijgt namelijk dagelijks met afvalstoffen te maken. Zelfs bij optimaal functioneren van het reinigingsproces van je lichaam worden nooit alle afvalstoffen afgevoerd. Er zullen altijd deeltjes binnen en buiten de lichaamscellen achterblijven.

Stress, bewerkt voedsel, te weinig lichaamsbeweging, alcohol en medicijn gebruik, luchtverontreiniging en een gebrek aan slaap zijn belangrijke oorzaken van afvalstoffen in je lichaam.

Door je lichaam te reinigen van afvalstoffen kun je veel gezondheidsvoordelen behalen zoals onder andere meer energie, een gezond gewicht, betere nachtrust, een gebalanceerd lichaam en een mooiere huid.

Tijd om dus te kijken of Nuubu voetpleisters je daar bij kunnen helpen! In deze review ga je ontdekken hoe effectief Nuubu Detox Patches zijn, wat voor gezondheidsvoordelen je ermee kunt behalen en hoe andere gebruikers de Nuubu voetpleisters beoordelen.

Ben je er al over uit en wil je Nuubu tegen de laagst mogelijke prijs bestellen? Via deze link ga je naar de speciale kortingspagina waar je Nuubu tegen de allerlaagste prijs kunt bestellen.

Op welke manier kunnen Nuubu voetpleisters bijdragen aan een gezonder en vitaler lichaam?

Nuubu Detox Patches zijn voetpleisters die je voor het slapen gaan op je voeten aanbrengt. Nuubu beweert dat de voetpleisters afvalstoffen en zware metalen via de voeten naar buiten kunnen afvoeren terwijl je slaapt. Door deze afvalstoffen en zware metalen af te voeren zouden de volgende klachten moeten verminderen of zelfs afnemen:

 • hoofdpijn
 • depressie
 • parasieten
 • vermoeidheid
 • slapeloosheid
 • diabetes
 • artritis
 • hoge bloeddruk
 • cellulitis
 • overgewicht

Voor de volledigheid moet er wel vermeld worden dat het effect van voetpleisters tot stand is gekomen door de effecten die gebruikers ervaren. Vanuit wetenschappelijk oogpunt zijn de bovengenoemde voordelen van detox voetpleister slechts deels of niet bewezen.

Wat onderscheidt Nuubu voetpleisters?

Nuubu heeft een eigen formule voor de Detox voetpleisters ontwikkeld die sterk georiënteerd is op de Japanse gezondheidsleer. Met name op het gebied van natuurlijk geneeskunde met behulp van kruiden is de Japanse geneeskunde sterk ontwikkeld. Het resultaat zie je terug in de lijst van ingrediënten die in de voetpleisters zijn opgenomen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste ingrediënten van Nuubu detox voetpleisters:

 • Bamboo Azijn. Volgens het Global Healing Center is bamboe-azijn, in Japan bekend als chikusaku een krachtig gezondheidsmiddel. In Japan wordt biologische bamboeazijn vaak verdund en gebruikt als huidtoner en haarconditioner. Er wordt aangenomen dat het vele gezondheidsvoordelen heeft, zoals het kunnen elimineren van voetgeur, het verzachten van de huid, het verlichten van jeuk en insectenbeten en het verbeteren van de bloedcirculatie.
 • Toermalijn. Dit is een natuurlijk kristal en bevat een kleine hoeveelheid van een natuurlijk mineraal dat essentieel is voor het menselijk lichaam. Het is ook effectief in het genereren van negatieve ionen en het verbeteren van de bloedsomloop van het lichaam door het FAR-infrarood effect.
 • Chitosan. Dit is een polysacharide die wordt gewonnen en gezuiverd uit Chitin (een polysacharide die voorkomt in de schelpen van zeeschaaldieren zoals krabben). Het is hypoallergeen en heeft o.a. natuurlijke anti-bacteriële eigenschappen.
 • Loquat blad. Loquat-blad staat erom bekend om de lever en de alvleesklier te ondersteunen. Loquat blad bevat een stof die bekend staat als Amygdalin (B-17). In de oosterse geneeskunde wordt B17 als een belangrijke stof gezien om de lever te ondersteunen om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Risico’s en bijwerkingen?

Er zijn volgens Healthline (bron), geen noemenswaardige risico’s in de wetenschappelijke literatuur genoteerd ten aanzien van het gebruik van voetpleisters.

Veel detox voetpleister bevatten hout of bamboe-azijn. Voor Nuubu voetpleisters is dat ook het geval. Enkele gebruikers ondervinden irritatie hiervan.

Hoe ervaren gebruikers de voetpleisters van Nuubu?

Als je puur op de wetenschap af zou gaan dan zou je tot de conclusie kunnen komen dat de gemiddelde detox voetpleisters in het beste geval lichte gezondheidsvoordelen teweeg kunnen brengen. Kijk je echter naar de gebruikerservaringen van Nuubu, maar ook naar die van andere voetpleister merken die in de Verenigde Staten erg populair zijn, dan kom je tot een geheel andere conclusie.

De gebruikers van voetpleisters zijn in grote getalen razend enthousiast en zien hun levenskwaliteit significant omhoog gaan! Hieronder een aantal sprekende recensies van de meest populaire voetpleister merken waaronder Nuubu.

“Ik had eerlijk gezegd niet veel verlichting verwacht voor mijn pijnlijke voeten. Jongen, had ik het mis! Ik zie altijd op tegen naar bed gaan vanwege been- en teenkrampen in het midden van de nacht. Na het aanbrengen van de voetpleisters voelde ik een tintelend gevoel in mijn voeten. Alsof er een kramp aankwam. Dat zakte snel weg en ik had een van de beste nachten die ik me kon herinneren. Ik ga binnenkort opnieuw bestellen!

 

“Mijn familie gebruikt deze voetpleisters al meer dan zes maanden. Voor mijn ouders hebben ze de pijn in hun schouders en andere gewrichten, die ze al jaren ervaren, de eerste ochtend na gebruik, verlicht. Ze helpen me zo diep en gezond te slapen. Mijn volwassen kinderen, die fanatieke atleten zijn, houden van deze pads en vragen er vooral rond wedstrijdtijd om. Ze zeggen dat deze pads niet alleen hun spierpijn verlicht, maar ze helpen hen ook om gezond te slapen, zodat ze rustig wakker worden en fitter zijn op wedstrijddagen. Ze vragen altijd om een voetpleister de avond voor de wedstrijden, dus het is een deel van hun wekelijkse routine geworden. “

“Beter dan de concurrenten en de prijs waard.

Ik heb waarschijnlijk 3 of 4 concurrerende merken van detox voetbeschermers geprobeerd. Deze zijn de moeite waard om de extra kosten voor te betalen omdat ze zo gemakkelijk toe te passen zijn, en ik hou van de verscheidenheid in geuren/kleuren. Sommige van de concurrerende producten hebben een vreselijke geur als ze worden verwijderd in de ochtend. Bij deze niet. Ik krijg rustgevende slaap, verlichting voor mijn pijnlijke, vermoeide voeten, enz. Ze zijn een Godsgeschenk op dit moment tijdens Covid-19 lockdown, aangezien ik al 2 maanden niet naar de acupunctuur heb kunnen gaan”

 

“Ik heb deze voetpleisters de afgelopen 2 maanden één keer per week gebruikt. Ik heb echt het gevoel dat ze alle onzuiverheden uit mijn voeten ontgiften, mijn energie verhogen, mijn slaap verbeteren en mij in het algemeen fitter laten voelen. Ik geloof echt dat je voeten de sleutel zijn tot het welzijn van je hele lichaam. De voetpleisters zijn ongelooflijk makkelijk in het gebruik. Zal ze zeker blijven gebruiken.”

Nuubu Detox Voetpleisters Conclusie + beste prijs

Alhoewel niet iedereen het er unaniem over eens is dat voetpleisters een groot effect hebben op je gezondheid, lijken ontzettend veel mensen er baat bij te hebben. Als je een gezonder en vitaler lichaam ambieert kunnen de voetpleisters van Nuubu uitkomst bieden.

Je bestelt Nuubu detox voetpleisters tegen de allerlaagste prijs op de speciale kortingspagina van Nuubu. Via deze link ga je direct naar de kortingspagina zodat je Nuubu tegen de allerlaagste prijs thuis kunt laten bezorgen!