princess hair reviewAls iets bepalend is voor je schoonheid en zelfvertrouwen is het wel je haar. Dun, slap en breekbaar haar kan je behoorlijk bezig houden. Als je in de spiegel kijkt zie je het liefst een stralende, volle dos haar in perfecte gezondheid.

Helaas is dit voor lang niet iedereen de realiteit. Een veeleisende baan, stress, een gebrek aan tijd om 7 dagen per week, 3 keer per dag een gezonde maaltijd te bereiden en nuttigen zijn enkele voorbeelden van factoren die de kwaliteit van ons haar negatief kunnen beïnvloeden. De vinger op de oorzaken van een verminderde haarkwaliteit leggen is vaak al uiterst lastig, laat staan de oorzaken op een duurzame manier te verhelpen. Een middel dat makkelijk in het gebruik is en het maximale uit je haar kan halen is dan voor velen een uitkomst.

De geheel natuurlijke formule van Princess Hair beweert aan de hand van een kuur van 4 weken je haar een significante impuls te kunnen geven. Krachtig, dik en soepel vallend haar wordt beloofd. Een schitterende belofte waar velen onder ons enorm blij van zouden worden. Zijn deze beloftes echter wel gefundeerd? Wat maakt Princess Hair speciaal? In dit artikel proberen wij je antwoord te geven op deze en andere vraagtekens die je mogelijk bij Princess Hair hebt.

De Superieure Formule van Princess Hair

De formule van Princess Hair lijkt zonder compromissen samengesteld te zijn. Alleen de krachtigste ingrediënten die moeder natuur te bieden heeft worden in de Princess Hair formule verwerk. Zoals je op de website van Princess Hair kunt lezen, vormen Kliswortelolie, arganolie, vitamine E+A, kokosolie, calamus-extract, kaneelolie en kamille-extract tezamen de voornaamste ingrediënten die in Princess Hair verwerkt zijn. Het klinkt prachtig en ziet er indrukwekkend uit. Hebben deze ingrediënten echter wel de beloofde werking op je haar? Zijn er betrouwbare bronnen te vinden die de werking van deze ingrediënten bevestigen? Wij onderzochten de belangrijkste ingrediënten van Princess Hair.

Kliswortelolie

De Kliswortel plant iis een winterharde plant die oorspronkelijk uit Europa komt, maar tegenwoordig ook veel in Noord-Amerika te vinden is. De kliswortel plant is te herkennen aan de paarse bloemen die ook veel van de bloem van een distel weghebben.

Dr. Mercola, een autoriteit op het gebied van gezondheid in Amerika, vermeldt op zijn uiterst populaire website mercola.com dat Kliswortelolie de kwaliteit van je haar ten goede komt dankzij de unieke eigenschappen om je scalp te voeden met zeldzame essentiële vetzuren. Deze essentiële vetzuren spelen een cruciale rol om het doel van je scalp, namelijk het bieden van een gezonde voedingsbodem voor je haarwortels, te verwezenlijken. Dit realiseren ze door de hoofdhuid te kalmeren, het natuurlijk proces van de talgklieren en haarzakjes te reguleren en irritaties en ontstekingen van de hoofdhuid te verlichten of zelfs verhelpen. Een gezonde, irritatie en ontstekingsvrije hoofdhuid staat immers aan de basis van een volle haardos.

Dr. Mercola geeft aan dat er zelden sprake is van bijwerking. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft kun je  Kliswortelolie en dus Princess Hair veiligheidshalve beter niet gebruiken. Verder raad Dr. Mercola iedereen die een operatie ondergaat, 14 dagen van tevoren te stoppen met het gebruik van Kliswortelolie.

Arganolie

Arganolie is verreweg het meest bekende onderdeel uit de Princess Hair formule. Deze uit Marokko afkomstige olie wordt vaak als zeer heilzaam beschreven door menig schoonheids- en gezondheidsautoriteit. Dr. Axe, één van de meest populaire artsen in Amerika zet in dit artikel de gezond- en schoonheidsvoordelen van Arganolie uiteen. Over de voordelen voor het haar schrijft hij het volgende.

Arganolie heeft vele voordelen voor je haar. Deze niet vette olie is perfect om je haren te voeden, de hoofdhuid mee in te masseren. Arganolie hoef je niet uit te spoelen omdat het niet vet is. In tegendeel. Door Arganolie als conditioner te gebruiken wordt je haar makkelijker te stylen terwijl het gespleten haren gelijk aanpakt. Daarnaast geeft het je haar een schitterende glans terwijl het je haar beschermt tegen de warmte van de haardroger, krul- en stijltang. Alsof dat niet genoeg is blijkt wetenschappelijk onderzoek uitgewezen te hebben dat er indicaties zijn dat Arganolie haargroei stimuleert.

Dr. Axe omschrijft Arganolie als een zeer veilig middel. Alleen als je allergisch voor noten bent, is het aan te raden om voorzichtig te zijn. Dr. Axe doet de suggestie om het middel eerst op je arm aan te brengen om zeker te zijn dat je geen allergische reactie krijgt.

Vitamine E+A

Wetenschappelijk onderzoek (1) naar de invloed van vitamine E op de haarkwaliteit heeft aangetoond dat Vitamine E supplementen de haargroei stimuleert als je met haaruitval hebt te kampen. Healthline, 1 van de 1.000 meest bezochte websites wereldwijd bekrachtigt dat. Men vermoedt dat Vitamine E de oxidatieve stress in de scalp kan reduceren. Oxidatieve stress in de scalp wordt gelinkt aan haarverlies.

Vitamine A heeft een vergelijkbare werking. Het bevat ook veel antioxidanten die oxidatieve stress kan verminderen. Daarnaast voorkomt Vitamine A aantasting van de haarfolikkels en uitdroging van de hoofdhuid. Een goed gehydrateerde hoofdhuid is van essentieel belang voor krachtig en soepel haar.

Conclusie Princess Hair

Princess Hair zet een krachtige natuurlijk haarproduct neer dat zorgvuldig samengesteld en uitgebalanceerd is. De hoofdbestandsdelen van dit product worden internationaal erkend door autoriteiten en/of wetenschappelijk onderzoek. Door jezelf de beste ingrediënten van de natuur te gunnen heb je een uitstekende uitgangspositie om de kwaliteit van je haar significant te verbeteren.

Princess Hair kun je op deze speciale aanbiedingspagina van de officiële leverancier tegen maximale korting in huis halen. Heel veel plezier toegewenst met je ‘nieuwe’ haar!