Psoriasis is een auto-immuunziekte gekenmerkt door dikke, rode en droge plekken op de huid of scalp. Het is een veelvoorkomende ziekte waar meer dan 1 op de 25 mensen aan lijdt. Vooral jonge mensen hebben het. Naar schatting zijn 7 uit 10 mensen met psoriasis jonger dan 20 jaar.

review psorilax

Psoriasisplekken veroorzaken vaak een trekkend gevoel en ernstige jeuk. En hoewel psoriasis niet besmettelijk is, zijn veel mensen er bang voor, wat leidt tot schaamte voor de ziekte. De meerderheid van de mensen met psoriasis willen niet graag hun huid laten zien en beperken hun dagelijkse bezigheden om afkeuring door anderen te vermijden. Psoriasis kan ook ernstige gevolgen hebben voor persoonlijke relaties.

Psorilax, beweert de symptomen van Psoriasis te kunnen verlichten of te verhelpen. Wat in sommige gevallen zelfs tot een geheel psoriasis-vrije huid kan leiden. Is Psorilax het echte werk? Of zijn het slechts lege beloften? Hoe werkt het? Laten we Psorilax eens nader bekijken…

Een crème aangeraden door experts

Psorilax is een actuele behandeling die de vorm aanneemt van een crème die direct op de huid in de aangetaste delen wordt gesmeerd. De crème penetreert diep om zijn viervoudige werking uit te voeren: het elimineren van psoriasisplekken, verhindering van de vermenigvuldiging van aangetaste cellen, voeding en verzachting van de huid en irritatievermindering.

Psorilax is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, respecteert de gevoelige en beschadigde huid en wordt over het algemeen goed getolereerd door het lichaam. De behandeling is getest door huidexperts en is uitvoerig getest en gecertificeerd voordat hij op de markt verscheen.

De resultaten zijn meestal zichtbaar na tien gebruiksdagen. Eén maand van aanhoudende behandeling kan zelfs zorgen voor een volledig jeuk- en psoriasis-vrije huid.

Het beste van de natuur voor de huid

Psorilax bevat vijf sleutelingrediënten die erkend worden om hun belangrijke rol voor een gezonde huid: haverpitextract, glycerine, zoete amandelolie, urea en tarwekiemolie.

Haver(mout) is een medicinale plant die al lang wordt gebruikt om huidproblemen te behandelen, vooral psoriasis. Sterker nog, klinisch onderzoek heeft de vele voordelen van haver aangetoond: het helpt bij huiduitdroging, verzacht huidirritatie en –jeuk, verzacht de huid en versnelt genezing.  In het wetenschappelijke vakblad Journal of Drugs in Dermatology is recentelijk een artikel gepubliceerd over de resultaten uit een klinische studie die de werking van colloïdaal havermaat op psoriasis heeft onderzocht. Deze klinische studie heeft aangetoond dat havermout de sympomen van psoariasis effectief kunnen verlichten (1).

Een ander ingrediënt van Psorilax is glycerine, wat helpt bij het hydrateren van de huid. Het verzacht de huid ook, waardoor die soepeler wordt en er beter uitziet. Bepaalde onderzoeken hebben gesuggereerd dat glycerine ook kan bijdragen aan epidermaal celherstel, een essentiële functie voor het effectief bestrijden van psoriasis (2).

De zoete amandelolie in Psorilax is ook een bekende vriend voor een gezonde en stralende huid: het vermindert ontstekingsprocessen, beheerst talgklieren en bezit verzachtende en versoepelende eigenschappen. Veel mensen die lijden aan psoriasis gebruiken regelmatig zoete amandelolie om hun huid of plekken op andere lichaamsdelen te verzachten en verlichten.

Wat urea betreft, dat is een natuurlijk zuur dat erg effectief is in het verwijderen van dode huidcellen. Huidvlokken worden daardoor onder andere verminderd. Urea is ook zeer effectief in het hydrateren van de huid. Het bindt het water onder de opperhuid aan de laag die de huid herstelt. Dermatologen adviseren mensen die met psoriasis te kampen hebben, daarom vaak om een behandelingsmiddel te kiezen dat urea bevat.

Haverkiemolie staat bekend om zijn vermogen om zijn verbeterende werking op huidziektes als psoriasis. Het is erg voedzaam en hydraterend, waardoor het de huid verzacht en kalmeert. Ook is het een belangrijke bron voor essentiële vetzuren, proteïnen en mineralen. Ten slotte stimuleert het huidherstel en verwijdert het roos.

Naast deze vijf ingrediënten bevat Psorilax ook pentyleen, glycol, butyleen, glucose, melkzuur, fenoxyethanol en tri-ethanolamine. Al deze elementen hebben positieve werkingen op een gevoelige, beschadigde en droge huid. Ze maken de normalisatie van celstofwisselingsprocessen mogelijk.

Psorilax combineert dus meerdere ingrediënten die een erkende genezende eigenschap hebben om Psoriasis te bestrijden en/of te verlichten. Deze combinatie van ingrediënten versterkt het individuele effect van de losse ingrediënten en maakt het een effectieve behandeling voor een psoriasis-vrije huid zonder plekken.

Gebruikerservaringen met Psorilax

Psorilax is in Nederland en België pas kort verkrijgbaar, dus zijn er nog maar weinig gebruikersrecensies op het internet te vinden. De recensies die we wél konden vinden, wijzen erop dat Psorilax een effectieve oplossing is om hardnekkige psoriasisplekken, zowel op de scalp als op andere lichaamsdelen te verminderen of zelfs te doen laten verdwijnen. Mensen die Psorilax gebruiken zeggen dat het effectief is en de kwaliteit van hun leven (significant) heeft verbeterd.

Psorilax wordt ook verkocht in meerdere Europese landen en in die landen worden de recensies uit Nederland bevestigd. Op een Duitse website geven 100% van de klanten Psorilax 5 van de 5 sterren.

Conclusie over Psorilax

Psorilax is zeker een interessante optie voor iedereen die lijdt aan psoriasis. Psorilax helpt het verminderen of zelfs volledig verwijderen van psoriasisplekken en jeuk. Het is een behandeling met veel voordelen: het is eenvoudig aan te brengen, de ingrediënten zijn erkend in de behandeling van psoriasis en het is 100% natuurlijk.

Als je je onzeker voelt vanwege psoriasis, kan dit product door zijn werking ook behulpzaam zijn om je zelfvertrouwen te verhogen. Zomerse kleding hoef je zeker niet (meer) in de kast te laten hangen!

Psorilax kun je bestellen in de webshop van de officiële leverancier. Op dit moment hebben ze nog een tijdelijke introductieactie lopen om bekendheid op te bouwen. Met een beetje geluk kun je daar nog van meeprofiteren.

Via deze link ga je rechtstreeks naar de aanbiedingspagina van Psorilax met de maximale korting!