smoothie afslank planAfslanken via heerlijke smoothies uit het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas? Zonder gedoe, permanent en ook nog eens tot wel 4 kilo gewicht verliezen in de eerste week. Klinkt dat niet te mooi om waar te zijn?

In de komende minuten ga jij ontdekken of het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas een mooi commercieel verhaal is of toch die zeldzame uitzondering is die daadwerkelijk levert wat het belooft.

Hoopgevende achtergrondinformatie..

Een dieet of kuur gecentreerd rondom sappen bestaat al veel langer. Op de korte termijn kun je met sommige van die diëten of kuren hele behoorlijke resultaten behalen. In bijna alle gevallen boekt lang niet iedereen resultaat, en als je dan resultaat boekt, is het nagenoeg altijd slechts tijdelijk. Vandaar dat ik niet heel happig was toen ik de titel, Het Smoothie Afslank Plan, voorbij zag komen. De reden om het plan toch eens stevig onder de loep te nemen is, vanwege de auteur, Jasper Alblas.

Jasper staat in mijn optiek als een van de weinige auteurs in de afslankbranche voor echte kwaliteit. Zijn filosofie gaat ook veel verder dan puur gewicht verliezen. Jasper weet op zeldzame wijze een hele verfijnde balans te vinden tussen snel doch verantwoord gewichtsverlies op de korte termijn, permanent resultaat en een gezond lichaam. Als je het mij vraagt is dat de ideale manier om jezelf slank, sterk en gezond te houden. Een combinatie die iedereen meer levensvreugde kan brengen.

Het ijzersterke aan Jasper zijn producten is dat het niet bij mooie verhalen blijft, maar hij je ook daadwerkelijk een kant en klaar plan geeft dat aansluit op de beweerde resultaten. Met andere woorden, je verliest er ook echt serieus gewicht mee en zorgt voor je lichaam zodat je het maximale uit het leven kunt halen!

Waarom Smoothies je kunnen helpen met afvallen

heerlijke smoothiesSmoothies bevatten in de basis groente en fruit. Beide voedingsmiddelen zijn erg gezond en staan ook niet voor niets al sinds jaar en dag prominent in de schijf van vijf. Doordat je smoothies nuttigt in plaats van andere minder gezonde en voedingsmiddelen die veel meer calorieën bevatten, vindt er een verschuiving plaats in de hoeveelheid calorieën die je tot je neemt en het aantal calorieën dat je op dagelijkse basis verbrandt.

Voorbeeld:

In je huidige voedingspatroon krijgt je bijvoorbeeld dagelijks circa 2500 calorieën binnen terwijl je er 2000 verbrandt. Er is dus een overschot aan calorieën (500) wat weer leidt tot vetophoping. In een nieuw voedingspatroon (deels) gebaseerd op het Smoothie Afslank Plan schaal je de calorie inname terug naar bijv. 1500 totdat je je streefgewicht hebt bereikt en later naar 2000. Je verbranding van calorieën houd je wel constant op 2000. Het resultaat is dat je met een dagelijkse tekort aan 500 calorieën je vetopslag gaat aanspreken. Doordat je vet moet verbranden om je lichaam van voldoende energie te voorzien, ga je gewicht verliezen.

Het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas biedt hier een perfecte basis voor. In het begin zul je je focussen op verantwoord gewichtsverlies, om vervolgens je nieuwe gewicht te stabiliseren en op de lange termijn vast te houden. Tegelijkertijd werk je ook nog eens aan de gezondheid van je lichaam.

De kracht van het Smoothie Afslank Plan

Als het nuttigen van Smoothies zo effectief is voor mijn gewicht en gezondheid kan ik toch net zo goed gratis smoothie recepten van het internet halen? Een logische gedachte die helaas niet evident is. De kracht van het smoothie afslank plan zit hem in de combinatie en volgorde van de smoothies. Jasper heeft na een uitgebreide testperiode waar honderden van zijn persoonlijke cliënten aan deel genomen hebben, de ideale combinatie en volgorde van smoothies bepaalt. Hierdoor haal je veel meer rendement uit smoothies in je dagelijkse voedingspatroon verwerken.

Voor- en nadelen van het Smoothie Afslank Plan

VOORDELEN

  • Op een leuke en lekkere manier afvallen. Laten we eerlijk zijn, er zijn vervelendere manieren te bedenken om af te vallen. Smoothies zijn bijna altijd erg lekker. Het is weer eens wat anders dan een dieet te moeten volgen waarbij je niks mag en de constante drang naar eten moet weerstaan. Zeker als je in het verleden bent vastgelopen op strenge diëten, is het Smoothie Afslank Plan een grote aanrader!
  • Zorgvuldig ontwikkelde formule die gestest is op honderden cliënten. Het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas is geen samenraapsel van recepten die al op het internet te vinden zijn. Jasper heeft deze methode vanaf de grond af aan opgebouwd en zorgvuldig getest op honderden van zijn cliënten. Je gaat dus aan de slag met een beproefde methode. Wel zo fijn!
  • Betrouwbare auteur die voor echte kwaliteit gaat. Jasper probeert duidelijke te innoveren met oprechte passie voor een slank, sterk en gezond lichaam. Zijn producten zijn stuk voor stuk één brok kwaliteit. Hierdoor betaal je misschien iets meer dan voor het doorsnee boek maar weet je wel dat je absolute kwaliteit in huis haalt. En dat is zeker wat waard! Bedenk je eens hoeveel tijd, geld en energie je kunt besparen door voorgoed afscheid te kunnen nemen van crash diëten die slechts tijdelijk werken.

NADELEN

  • Omschakelen. Het Smoothie Afslank Plan is geen duur dieet waarbij je al je voeding in een doos thuis gestuurd krijgt en alles alleen nog maar hoeft te drinken of op te warmen. Veel moeite hoeft het daarentegen zeker niet te kosten. Boodschappen moet je toch doen. Je moet wel die knop omzetten om de blender daadwerkelijk aan het werk te zetten! Al met al een kleine moeite voor het resultaat dat het smoothie afslank plan kan opleveren, maar je moet het wel doen.
  • Blender. Als je nog geen blender in huis hebt, dien je er rekening mee te houden dat je die nog aan mag schaffen. Voor circa €20 haal je er een bij Blokker.

 

Conclusie

de resultaten van het smoothie afslank plan van Jasper AlblasHet Smoothie Afslank Recepten Plan is geen mooi verkoopverhaal maar een innovatief product waarmee je op een gezonde en lekkere manier serieus kunt afvallen en het resultaat op de lange termijn vast kunt houden. Zoals de Amerikanen zouden zeggen: “It’s the real deal!”. Met alle diëten die uberhaupt niet werken of geen lange termijn resultaat bieden is dat een ware verademing.

Wil jij een slanker en gezonder lichaam? Houd je van smoothies? Dan is het Smoothie Afslank Plan een ideale methode om je doelen te bereiken! Via deze link bestel je het Smoothie Afslank Plan tegen de allerlaagste prijs.

Heel veel succes en plezier met je nieuwe lichaam!