upsize cremeDe borsten van een vrouw zijn één van de belangrijkste aspecten van de vrouwelijke aantrekkelijkheid. Helaas is niet iedereen tevreden met de borsten die moeder natuur haar heeft gegeven, en draagt het verouderingsproces daar niet aan bij. Dit is de reden dat veel vrouwen streven naar mooie en perfecte borsten, die jeugdigheid, lust, schoonheid en aantrekkingskracht uitstralen. Het is dan ook begrijpelijk dat kleine en hangende borsten tot onvrede en een gebrek aan zelfvertrouwen bij menig vrouw leidt. Hierdoor gaan veel vrouwen op zoek naar een oplossing.

Een chirurgische correctie van de borsten brengt de nodige zorgen, pijn en hoge kosten met zich mee. De UpSize creme, daarentegen, beweert een betaalbaar en een pijnloos alternatief voor grotere en stevigere borsten te zijn. De positieve veranderingen van de borsten, zoals de vergroting en versteviging, zouden na een maand van regelmatig gebruik te zien moeten zijn.

Dat maakt UpSize in potentie een heel interessant product, wetende dat veel vrouwen met complexen, als gevolg van hun kleine en hangende borsten, zich met behulp van dit middel wellicht over hun complex en negatief zelfbeeld kunnen stappen. Met een gelukkiger en zelfverzekerder leven als uiteindelijk doel.

Of UpSize ook daadwerkelijk deze claims kan waarmaken is altijd nog maar de vraag. Vandaar dat wij UpSize in dit artikel onder de loep nemen, zodat jij een beter beeld kan vormen of UpSize jou daadwerkelijk gaat helpen, of dat het een te mooie weergave van de werkelijkheid is.

Voor wie is UpSize Bedoeld?

Feitelijk voor iedere vrouw die mooiere borsten wenst en nastreeft. UpSize geeft aan geschikt te zijn voor de volgende specifieke behoeften:

  • borstvergroting
  • borstlifting
  • correctie van de borsten (vorm)
  • het verminderen van striemen op de borsten
  • de verzakking van de borsten als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces

Het concept achter UpSize

Tijdens de puberteit verandert er veel in het vrouwelijk lichaam. Een van de belangrijkste processen die dan opgang komt is de natuurlijke productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Oestrogeen is algemeen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van borstweefsel, de vorm en de grootte (1).

De hoeveelheid oestrogeen in je lichaam heeft aanzienlijke invloed op de groei en de ontwikkeling van de vrouwelijke borsten. Hoge hoeveelheden oestrogeen hebben positieve invloed op de grootte van de borsten, lage hoeveelheden oestrogeen hebben negatieve invloed op de grootte van de borsten.  Als je een anticonceptiepil slikt of hebt geslikt heb je mogelijk het effect daarvan meegemaakt. Het merendeel van de anticonceptiepillen bevat namelijk oestrogeen (2).

De UpSize creme bevat een innovatieve en natuurlijke samenstelling die het niveau van oestrogeen op een natuurlijke wijze verhoogt. Door deze speciale ingrediënten en hun effectieve combinatie, stimuleer je een toename en versteviging van het borstweefsel. Bovendien bevordert de UpSize creme de regeling en balans van de vrouwelijke hormonen op natuurlijke wijze. Wat weer zou moeten leiden tot grotere en stevigere borsten.

De samenstelling van de UpSize Creme

De geavanceerde formule van UpSize bestaat uit de volgende natuurlijke ingredienten:

Etherische rozenolie

Deze zeer exclusieve olie verzorgt je borsten als geen ander. Tevens staat deze olie er om bekend dat het littekens/striae kan laten vervagen of zelfs verdwijnen. Het prijskaartje van deze olie is dan ook niet mals. Wikipedia vermeldt dat de marktwaarde van een kilo etherische rozenolie tussen de €3.000 en €5.000 ligt. Gelukkig zit er alles behalve een kilo rozenolie in UpSize, anders zou het alleen nog maar zijn weggelegd voor HollyWood sterren.

Centella extract

Dit extract regenereert huidcellen, versterkt de huid, vertraagt het verouderingsproces van de huid, verstevigt en versoepelt de huid, verhoogt het push-up effect en maakt de borsten mooi en stevig.

Deoxymiroestrol

stimuleert de melkklieren en ondersteunt het verjongingsproces – de steeds ouder wordende huid herwint haar elasticiteit en de borsten “verjongen” optisch en lijken groter.

Pueraria Mirifica

Voedt de huid en verbetert de oppervlaktespanning van de huid. Net zoals de andere bestanddelen, verbetert Pueraria Mirifica ook de stevigheid van de borsten.

Conclusie Samenstelling UpSize

Eerlijk is eerlijk, de samenstelling van UpSize is goed doordacht en de werking ervan wordt inderdaad door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt.

Meerdere websites met autoriteit op gezondheidsgebied vermelden dat een studie aan de Chulalongkorn Universiteit in Thailand heeft aangetoond dat Pueraria Mirifica de omvang van de borst met 80% kan vergroten.

Als we het over de schoonheid van de borsten hebben, dan mag de rol van de etherische rozenolie echter ook niet onderschat worden. Deze natuurlijke variant van Rozenolie behoort tot de créme de la créme op het gebied van schoonheid.

Bijwerkingen van UpSize Creme

De UpSize crème is gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten die klinisch getest zijn. De toepassing van de UpSize crème heeft geen bekende bijwerkingen. Het is echter mogelijk dat tijdens en na het aanbrengen van de zalf, de huid iets gevoeliger wordt.

Conclusie UpSize

UpSize is een interessant product voor iedere vrouw die haar aantrekkelijkheid wil vergroten en mooiere borsten nastreeft. Het is een laagdrempelig alternatief ten opzicht van een chirurgische ingreep om je borsten te liften en/of te vergroten.

Of UpSize voor jou het aanschaffen waard is, hangt af van je wensen en verwachtingen. Het is hoogst waarschijnlijk geen wondermiddel waarmee je binnen 14 dagen van cup A, naar cup D, gaat. Als je dergelijk ingrijpende verandering wenst, dan is chirurgie toch nog steeds de enige oplossing.

UpSize kan echter wel meer dan de moeite waard zijn als:

  • Je een betaalbare oplossing zoekt om mooiere borsten te krijgen.
  • Je niet onder het mes wilt voor mooiere borsten.

Misschien kun je UpSize wel het beste zien als een innovatief en geavanceerde verzorgingsformule die de aantrekkelijkheid en de schoonheid van je borsten verbetert. De vergelijking met verzorgingsproducten voor je gezicht kan dan goed opgaan. Een kwalitatief verzorgingsproduct voor je gezicht kan je gezicht er stralender, gezonder, mooier en jonger uit laten zien.

Kortom, als je mooiere borsten wenst, en beseft dat UpSize geen wondermiddel is waarmee je van de ene op de andere dag van Cup A naar Cup D gaat, dan is UpSize een product waar je veel plezier van kunt gaan hebben.

Om je mooiere borsten zo betaalbaar mogelijk te houden raden wij je aan om UpSize direct bij de officiële leverancier te bestellen. Op het moment van schrijven hebben zij nog een hoge kortingsactie lopen. Wij hopen natuurlijk voor jou dat de korting nog actief is op het moment dat jij dit artikel leest, maar garanties kunnen wij niet geven.

Via deze link of de onderstaande knop kun je UpSize tegen de maximale korting bij de officiële leverancier bestellen.